Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Mert szó nélkül jöttél...

"El kellene futnom, tettetni, hogy nem hallom. Mintha nem hallanám, mintha nem hallottam volna. Nem kellene értenem ezt a szerelmet.
Szavak nélkül is megmagyarázod nekem, szavak nélkül is nekem adod. Hadd érezzem minden lélegzetvételedet, csak aztán hagyj el. A szerelem szó nélkül elhagyott."

"A könnyek szó nélkül jönnek, a szívem szó nélkül meghasadt. Hit nélkül várom a szerelmet, de hit nélkül is fáj. Beleőrültem, hogy elhagyott a lelkem, és sírva bámultam az eget."

A csillagom sír a sötétben.
Mit tegyek?
 
 
 
2012.07.03. 14:58, Lexy

저의 그녀 // She's Mine

"Úgy érzem, hogy belém szeretnie félreértés volt.
Én nem vagyok olyan jó ember, mint ahogy Ő hiszi.
Egy reszkető nő
Nem illik egy olyan emberhez, mint én. "

"A barátnőm, annyira mélyen szeret engem
A barátnőm azt mondta nekem, hogy én vagyok a világ legjobb embere.
Gyenge vagyok, és felelőtlenül éltem az életem.
Hogy szerethet ennyire és lehet ilyen jó hozzám?"

"Néha én is gyűlölöm magamat,
Ha miattam sír, én is sírok vele együtt.
Amikor megfogja a kezem,
Elakad a lélegzetem és a hangom is.
Mostantól úgy akarok élni
Hogy csak őt szeretem egész életemben.
Imádkozom azért, hogy igazán boldoggá tudjam tenni.
Nekem ő a leggyönyörűbb nő a világon.
Feláldozom az életemet, hogy szerethessem, esküszöm."

2012.07.02. 22:48, Lexy

Maszkok

Sziasztok!
Sajnálom ezt a hosszabb eltűnést, de most elég sok minden összejött. Sokat voltam a tv stúdiójában, meg forgatásokon. Közben a szobám is fel lett újítva, az egyetemre is mennem kellett meg a pihenés sem ártott. Ezért ha volt egy kis szabadidőm, akkor lazítottam. Azt hiszem, ez teljesen érthető.
Az egyetemre azért kellett mennem, mert most közölték, ha a gyakorlati helyen alá kell iratni egy szerződést, hogy a gyak hely együttműködik az egyetemmel. Megint időben közölték, mikor már kb mindenki gyakorlaton van. Miért nem lehetett ez még a szorgalmi időszak végén elintézni? Be kellett menni, hogy a tanulmányi ügyintéző kitöltse a szerződést az adataimmal - amit már e-mailben is el kellett küldeni korábban, de a szerződést persze nem lehetett elhozni, mert a dékán nem volt a suliban, hogy aláírja. Na itt fogyott el teljesen a türelmem, és közöltem, hogy nekem postázzák ki az aláírt szerződést, mert nem érek rá 25-ször emiatt az egyetemre befutkozni. Mondták is, hogy teljesen érthető, úgyhogy küldik. Szerencséjük :D
A gyakorlat nagyon jó, egyenesen élvezem. Pénteken már adásban is voltam, a múlt heti riportom meg interjúm került be. Anyáék tök büszkék rám. Agyon dicsértek, tök aranyosak voltak :) A jövő hét forgatás szempontjából megint sűrű lesz, annyira, hogy még a hétvégén is be akartak hívni, de közöltem velük, hogy lánybúcsún leszek, úgyhogy felejtős :D
A szobámnál a felújítás tök macerás volt. Minden bútort ki kellett hordani, az előző színes festékrétegek már elég érdekesen néztek ki, úgyhogy mindent le kellett kaparni, lecsiszolni a falakat, meg festeni. Ne tudjátok meg, mi volt itt egész héten, mert ugye meló mellett csináltuk. A falak fehérek lettek, mert úgyis képek, poszterek lesznek rá rakva, meg majd festek még rá valamit. Új padlószőnyeget is vettünk, ami nagyon szépen passzol a bútorokhoz, jó lett a színharmónia :)

Már régebben is említettem, hogy vannak ötleteim egy új történethez, és a kevéske szabadidőmben nekiláttam az írásnak. Így született meg az új "projekt", ami a Maszkok - Meglátsz engem? címet viseli.  Az első részt fel is raktam. Jó olvasást hozzá és kérlek, írjatok véleményt. Szükségem van a javaslataitokra, véleményetekre ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Meg amúgy is, az ember mindig örül a visszajelzésnek, nem?

 

Maszkok - Meglátsz engem?

„Mindenki azt látja, milyennek mutatod magad, s csak kevesen értik, milyen vagy valójában.”


Első maszk: KözömbösségÚgy tervezem, hogy az "Én csak írom, de te magad vagy a dallam"-mal párhuzamosan fogom írni és hozni a részeket, mikor melyikhez lesz kedvem meg ihletem :)

Szerintem még nem említettem nektek, de egyenesen imádom a sálakat és a kendőket, van is jópár darabom. A múltkor találtam egy érdekes videót, úgyhogy gondoltam veletek is megosztom.

Zeneajánló:
Jasmine - One

2012.07.01. 14:03, Lexy

Új külső

Sziasztok!
Az oldal új külsőt kapott, ami a Love Rain nevet viseli. A fejléc elég egyszerű lett, de nekem kifejezetten tetszik. A színei is jók lettek szerintem. A véleményeteket szívesen fogadnám :)

Hamarosan jövök egy rendes bejegyzéssel, csak most még van egy kis dolgom :)

U.i.: Talán néhányan megpróbáltatok feljönni az oldalra, de jelszót kért. Csak a designcsere idejére tettem jelszavassá az oldalt. Szóval, ha a jövőben ilyennel találkoztok, akkor se ijedjetek meg :)2012.06.29. 21:49, Lexy

Day 30

 

Sziasztok!
Egy pár napra eltűntem, mert nem volt se időm, se energiám írni. Hétfőn elkeztem a nyári gyakorlatot a tv-nél. Eddig nagyon élvezem. Igaz, hogy fárasztó, de tetszik. Hétfőn 11-re kellett ugye mennem, amíg a főnök meg nem jött, addig néztem, ahogy az operatőr vágja az egyik műsort. Már az is elég érdekes volt. Aztán megbeszéltük a heti beosztást, meg a munkaidőmről esett szó. Kérdezte a főnök, hogy az iskola előír-e egy napi kötelező munkaórát. Mondtam, hogy ezt konkrétan nem mondták. Erre mondja, hogy nem lesz nyolcórás munkaidőm, mert teljesen felesleges ott lennem, ha éppen nincs tennivaló, úgyhogy rugalmasan fogok dolgozni. Miután mindent megbeszéltünk, átmentünk a közeli városba egy vívástörténeti kiállítás megnyitójára forgatni. Tegnap a kamera használatot tanították volna meg, mert rettentő bonyolultak ezek a kamerák, de közbejött valami, úgyhogy egy koncert vágásánál kellett segítenem. Ma meg egy stúdióbeszélgetést vettünk fel, utána sajtótájékoztatón voltunk, aztán egy megnyitón forgattunk. Holnap megint sajtótájékoztatóra megyünk, pénteken meg lesz a közelben amatőr zenekaroknak egy esemény, ahol az egyik zenekarral már én fogok riportot csinálni. Mondja a főnök, hogy keressek rájuk a neten, nézzek utánuk, bár nem biztos, hogy találok is róluk valamit, mivel új zenekar. Hát nem is találtam. Majd holnap megkérdezem, hogy akkor most mi legyen. Mondjuk kapásból a mélyvízbe dobnak, hogy minden fajta hozzáértés nélkül csináljak meg egy interjút (mert a suliban még csak véletlenül sincsenek ilyen dolgok), de ha nagyon elszúrom, ők szívják meg végülis :D
Az is tök jó, hogy 3-4 óráknál többet nem kell bent lennem, tehát vagy a délelőttöm, vagy a délutánom mindig szabad. Bár ha túl sokat vagyunk a stúdióban mindig megfájdul a fejem, mert nagyon fülledt, nyomott bent a levegő.

A 2012-es nyári körömtrendekről hoztam egy cikket, ami a lányoknak talán érdekes lehet. Ide kattintva elolvashatjátok.

Most nincs időm másról mesélni, mert hamarosan indulnom kell, délutáni programom van. Majd jelentkezem.

Hoztam nektek egy új részt. A kommenteknek továbbra is örülnék. Jó olvasást hozzá :)

 
"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

  Negyvenedik rész

 

Day 30: Kedvenc J-Rock albumod.
Miyavi - What's My Name. Mostanában ezt hallgatom sokszor, azért ezt választottam, de rengeteg kedvencem van :)

Ezennel elérkeztem a 30 napos J-Rock kihívás utolsó napjához. Ha lesz kedvem, lehet, hogy elkezdek majd egy másik kihívást is :D

Zeneajánló:
Cross Gene - La-Di Da-Di

2012.06.20. 14:42, Lexy

Vezessen a vágy

"Egyszer minden véget ér
Búcsúzni kell
De minden percben ott a remény
Hogy egy új kezdődjön el

Ne nézz hátra, bátor légy
Az úton menj tovább
Hallgass a szívedre
Vezessen a vágy
"

2012.06.15. 21:31, Lexy

Day 29

Sziasztok!
Itthon igazából nem sok minden történik, szóval nem nagyon van mit mesélnem. Szerdán bevásárolni voltunk és vettem magamnak sushit, szóval az volt a vacsora. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint imádooom :D

Tegnap felhívtam a tv-s fickót, hogy jövő héten szeretném elkezdeni a gyakorlatot, erre megkérdezte, hogy "Hétfőn?" Gondoltam magamban: "Nem, vasárnap." -.-' A lényeg, hogy hétfőn kezdek, és csak 11-re kell mennem. Rendes volt, mert még meg is kérdezte, hogy az jó-e. Én meg mondom, tökéletes. Ahhoz képest, hogy azt hittem, nyolcra kell mennem...
Majd ha elkezdem a gyakorlatot, azt hiszem, lesz  mit mesélnem, hiszen egy tv-nél mindig vannak érdekes dolgok, nem?

Két új részt is hoztam nektek. A kommenteknek továbbra is örülnék. Jó olvasást hozzá :)

 
"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

  Harmincnyolcadik rész
  Harminckilencedik rész

 

Day 29: Egy J-Rock dal, amit soha nem fogsz megunni.
Ilyen rengeteg van, de hogy ne mindig csak ugyanazok az előadók legyenek... Pierrot - Powder Snow


 

Zeneajánló:
Enrique Iglesias - Hero

2012.06.15. 18:32, Lexy
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human