Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Day 25

 

Sziasztok!
Elkészült az oldal új kinézete. Az előzőhöz hasonlóan ez a fejléc is animált, az idézet pedig a kedvenceim között van :) A színek talán kissé szokatlanok tőlem, de azért nem lett olyan szörnyű, nem? A véleményéknek nagyon örülnék :)
Kaptam egy e-mail Nekotól, amiben megkérdezte, hogy mostanában miért nem teszek fel új részt az "Én csak írom, de te magad vagy a dallam"-ból. Talán többeteket is érdekel a válasz, úgyhogy gondoltam itt is megírom. Kedveseim! Többször is kértelek titeket, hogy jelezzetek vissza, olvassátok-e, érdekel-e valakit. Ezek szerint van érdeklődő - egy legalábbis mindenképp. De akkor miért nem írt/írtatok akkor, amikor kértem? Azt gondoltam, senkit nem érdekel, akkor meg minek hozzam viszonylag rendszeresen az új részeket? Most ismét megkérlet titeket, hogy akit érdekelne a történet folytatása, az jelezze a chatben, és hozni fogom az új részt. De ha nem jelzitek, honnan kéne tudnom, hogy van érdeklődő?

Day 25: Egy J-Rock banda, akit már láttál élőben.
Eddig még senki :S De ezt a hiányosságot minél előbb pótolni fogom :)

Zeneajánló:
Yamashita Tomohisa - Blood Diamond

2012.06.01. 21:21, Lexy

Day 24

"Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog!"

 

Sziasztok!
Már reggel éreztem, hogy ez a nap egy nagy sza.r lesz, és milyen igazam lett. Hasfájással ébredtem hajnalok hajnalán. Baromira örültem neki. Gyorsan bevetten egy gyógyszert, aztán visszafeküdtem aludni. Mire kelnem kell a hasam már nem fájt hál' istennek. A vizsga miatt nem izgultam túlságosan, de azért volt bennem egy kis drukk. Délelőtt átnéztem a tételeket, mindet tudtam, kivéve egyet. Az volt az összes közül a legnehezebb, ahhoz tudtam a legkevesebbet. És mit sikerült vizsgán kihúznak? Voltam olyan szerencsétlen, hogy kihúzzam azt a nyomorult tételt, amelyikhez nem tudtam sokat. Ez még semmi! A csaj, aki előttem húzott, összesen egy tételt tanult meg, és mivel a joker tételt húzta ki, azt mondhatta el, amelyiket akarta. Mondom rohadt jó. És ráadásul még a tanárnak is szar kedve volt, mindenkivel kötekedett. Úgy gondoltam, hogy egy kettes-hármas szintre ezt a tételt is el tudom mondani, de a tanár szerint nem, úgyhogy jövő héten megint mehetek. Rohadt jó. Ja, és délelőtt is 15-ből 8 embert megbuktatott. Ez tényleg nem volt az én napom. Na mindegy. Majd jövő hétre még ezt a kis kö.csög tételt is jobban megtanulom, aztán akkor jó jegyet fogok kapni.
Holnaptól megint tanulhatok látástól vakulásig, mert kedden szemiotika vizsga, szerdán ugye szoc, meg még mellé hétfőtől-csütörtökig be kell mennem valamelyik nap marketingből is írni. De ha ezen túl leszek, akkor vége erre a félévre a tanulásnak.
11-étől meg már kezdeni akarom a nyári gyakot, feltéve, ha a maradék vizsgám elsőre sikerül.

Day 24: Egy J-Rock dal, ami boldoggá tesz.
Miyavi - Kabuki Danshi: Kellemes emlékek fűződnek ehhez a dalhoz, és mindig eszembe jutnak, ha meghallom :)

Zeneajánló:
Lexy, G-Dragon, T.O.P & Taeyang - Super Fly

2012.05.31. 19:32, Lexy

Még élek...

csak vizsgaidőszak van :S

Sziasztok!
Sajnálom, hogy ennyire eltűntem, de tanultam, mint a güzü, mert holnap délután szóbelizek szociológiából. Reggel időben felkelek, hogy indulás előtt még átfussam a tételeket, aztán csak reménykedni tudok, hogy szerencsés leszek, mindent tudni fogok, és a tanár se kezd majd szo.patni. Ha hazaértem holnap, majd jelentkezem, hogy mi volt. Addig is... Szorítsatok nekem :)

 

2012.05.30. 22:05, Lexy

Day 23

"Egyszer volt, hol nem volt. Boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ezek a mesék csak az álmaink. A tündérmesék nem válnak valóra. A valóság viharosabb, zavarosabb, ijesztőbb."

 

Sziasztok!
Nem tudom, mondtam-e már nektek, de imádom bentről nézni a vihart. Szeretem nézni, ahogy a szél őrülten tépázza a fákat. Szeretem nézni az égen végigcikázó villámokat és hallgatni az olykor már félelemetes dörgést. Szeretem az ablakon kopogó esőcseppek hangját. Valahogy mindig megnyugtat. Sok olyan ismerősöm van, aki nyugtalanul alszik, ha vihar van, vagy gyakran felriad az éjszaka közepén is. Én viszont olyankor alszok a legnyugadtabban, azt hiszem. Furcsa, nem?
Gyerekkoromban az ismerőseink gyakran hoztak nekem emlékbe tengeri csigát, ha tengerparton voltak nyaralni. Emlékszem, hogy mennyire örültem mindig, és azonnal a fülemhez szorítottam, hogy halljam a tenger morajlását. Nem értettem, hogy lehetséges ez, de nagyon tetszett. Aztán mikor rájöttem, hogy valójában csak a fülem vérkeringését hallom, máris nem találtam annyira lenyűgözőnek.
Ahogy egyre idősebb lesz az ember, rá kell jönnie, hogy kívülről lehet valami vagy valaki bármennyire is csodálatos, ha belülről romlott.
Megismerhetsz valakit, akiről azt hiszed, hogy jól megértitek egymást és jól kijöttök. Gondolhatod azt, hogy hihetetlenül lenyűgöző és értékes ember, és szerencsés vagy, hogy ismerheted. De mikor rájössz, hogy valójában végig becsapott téged, és elárult, máris nem tűnik annyira csodásnak. Hiába mondja, hogy ő nem ezt akarta, hogy nagyon bánja, hogy jóvá fogja tenni. Soha nem fogsz többé ugyanúgy megbízni benne. Mert mi van, ha megint átver? Mi van, ha neked teszi a jót, a hátad mögött meg kiröhög? És ott marad az a sok "mi van, ha"... Senkinek nem kívánom ezt. Ez az eset nem most történt, de gondoltam megosztom veletek a múltam egy fájó pontját is. Ja igen, és az illetővel azóta még csak köszönőviszonyban sem vagyok, pedig már elég rég volt. Ő mindig köszön, de én csak elsétálok mellette, mintha nem is ismerném. Nem tudom, azok után, amit művelt, miben reménykedett...

Day 23: Kedvenc J-Rock turnéd
Sok kedvenc van, úgyhogy inkább nem választanék :)

Zeneajánló:
Red Roc ft. Park Bom (2NE1) - Along My Way

2012.05.24. 20:55, Lexy

Day 22

"A valódi dolgok nem változnak. Még mindig a legjobb őszintének és igaznak lenni, hogy így kihozhassuk a legjobbat mindabból, amink van, hogy egyszerű dolgoknak örüljünk, és bátran viseljük, ha a dolgok rosszra fordulnak."

 

Sziasztok!
Rég jelentkeztem, de a szorgalmi időszak utolsó pár hete kész rémálom volt. Minden beadandó meg zh a nyakamba szakadt, és jól akartam teljesíteni, ezért tűntem el ennyire. A csapatmunkás beadandókat is én raktam össze, a word dokumentumot és a ppt-t is. Négyen voltunk egy csapatban, közülük 1 lány nem igazán ért ezekhez a programokhoz (ami mondjuk elég fura, de mindegy -.-), a másik lány hebegett-habogott, de nem mondta, hogy megcsinálja, a harmadik meg magasról leszarta az egészet. Úgyhogy rám maradt ez is, de abból a szempontból jobb is, hogy így legalább tudom, hogy minőségi munka került ki tőlünk. A kommunikáció meg a pr csapatmunkás beadandót én csináltam, de a vezetéselmélet másra lett bízva, mert missleszaromkisasszony nem küldte el időben nekem. Rohadt ideges voltam, mert megbeszéltük, hogy legkésőbb szerdán ő is elküldi - mert csütörtökön nem érek rá, pénteken meg egész nap suli, és pénteken kellett legkésőbb elküldeni -, de természetesen nem küldte. Csütörtök este kaptam meg tőle, amikor hulla fáradtan hazaértem. Úgyhogy megbeszélem vele, hogy mivel eltörte a lábát és egész nap otthon volt, pénteken csinálja meg, este küldje át, én meg elküldöm a tanárnak. Igazából ő is küldhette volna a tanárnak, de ellenőrizni akartam a munkáját. Még jó, hogy ennyi eszem van, mert a gyökere elküldte volna félkészen. Szerencsére a suliból már délután hazaértem, úgyhogy volt időm átnézni. Ja, és a hab a tortán, hogy word dokumentumot nem csinált, csak ppt-t. És mikor kérdeztem, hogy hol a dokumentum, csak annyit mondott, hogy nem csinált, mert nem tudja, hogy kell. Leírtam neki, hogy kellene összeraknia, erre mit ír? "Én ehhez nem értek." Asszem akkor szállt el az agyam, aztán mondtam, hogy hagyja a pi.csába az egészet, majd én megcsinálom. Nem is érdekelt volna, ha megosztva kapunk rá jegyet, de sajnos mindenki ugyanazt a jegyet kapja rá. Szóval  ha nem akartam rossz jegyet más miatt, muszáj volt megcsinálnom. Mindegy. Végülis ez is meglett. De legközelebb tuti, hogy jobban megválogatom a csapattársaimat.
Hétfőtől kezdetét vette a vizsgaidőszak is. Jövő héten megyek szociológiából szóbelizni, június elején meg szemiotika írásbeli. Hál' istennek csak ez a két vizsgám lesz :D Mondjuk jobb lett volna, ha mindent letudok májusban, de hát így volt vizsgaidőpont. Ja, meg jövő héten elméletileg még írok majd egy marketing zh-t is, de még nem tudok időpontot.
A nyári gyakorlatom is meg van beszélve, 5 hétre megyek a tv-hez. Vagy ezt már mondtam? Nem tudom. Elméletileg elég sokféle feladatban kipróbálhatom magam, a műsorvágástól a forgatásokon át a műsorok felkonferálásáig. Már kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Az egyik ismerősöm nyáron férjhez megy, úgyhogy most ezerrel szervezzük neki a lánybúcsúztatót. Az is tök izgalmas. Mindenféle hülyeséget kitalálunk :D
Mivel az "Én csak írom, de te magad vagy a dallam"-ra még mindig nincs kereslet, ezért nem gépelek be új részt. Ha valaki hiányolja, jelezze, és hozom.
Basszus, anya kihívott 2 percre segíteni, és mire visszajöttem, elfelejtettem, hogy mit akartam írni. Nagyon jóóóó. Majd ha eszembe jut, akkor még megírom.

Day 22: Kedvenc képed a J-Rock bandádról.

Zeneajánló:
Akanishi Jin - Eternal

2012.05.22. 17:07, Lexy

Day 21

"Mit nem adnék, hogy még egyszer átélhessem azt a hihetetlen pillanatot, amikor rám nézett, és én megteltem élettel!"

 

Sziasztok!
Eltűntem az utóbbi időben. Nagyon lefoglalt a suli, az utolsó hetek hajtása. Ha volt egy kis szabadidőm, akkor meg pihentem. Holnap kezdem az utolsó hetet, utána meg vizsgaidőszak.
Az oldal új kinézetet kapott, ami a Just be yourself névre hallgat. Remélem tetszik nektek is, mert én imádom a képeit :) Véleményeknek természetesen örülnék.
Holnap időben hazaérek, de tanulnom kell keddre. Ha még emberi időben végzek, akkor jövök egy hosszabb bejegyzéssel. Majd igyekszem, mert lenne pár dolog, amiről mesélnék.
További kellemes estét :)

Day 21: Kedvenc J-Rock cuccod (póló,kiegészítő,póló,stb.)
Miyavi Neo Tokyo Samurai Black World Tour poszter

Zeneajánló:
Block B - Action

2012.05.13. 23:17, Lexy

Day 20

"A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel."

 

Sziasztok!
Mi a helyzet? Végre egy kicsit kipihentebb vagyok, mint tegnap. Szerdán baromi jól sikerült a buli, a Punnany Massif nagyon extra volt. Utána meg Szatmárira tomboltunk. Punnany koncert után összefutottunk az egyik csoportársunkkal, aki a suliújságnál riporter és volt kártyája, úgyhogy bevitt engem meg a barátnőmet a színpad mögé és lefényképezkedtünk a zenekarral. Miután a suliban vége lett a programoknak, le akartunk menni az egyetem klubjába, de dugig volt, úgyhogy egy kijön-egy bemegy alapon lehetett csak közlekedni. Így meg inkább kihagytuk. Összefutottunk több csoporttársunkkal is, és együtt elmentünk egy másik klubba, aztán ott is tomboltunk egyet. Két srác csoporttársam is flörtölni kezdett velem. Az egyikük folyamatosan bókolt, a másik meg célozgatott meg poénkodott. Rágót akartunk bevenni, de négy emberre csak egy jutott. Elfelezni még csak el tudtam, mert eltörtem, de még egyszer már nem tudtam. Kivette a srác a kezemből, hogy majd ő eltöri, de nem tudta. Tiszta aranyosan rám mosolygott, hogy leharapja a felét, de az már egy közvetett csók lesz. Behaltam rajt, komolyan.  Aztán olyan fél3-3 között aztán mindenki indul a koliba, meg az albérletbe, de nekem meg a barátnőmnek még volt időnk az első buszig. Négy körül eljöttünk, sétáltunk egyet, vettünk kaját, aztán mentünk vissza a buszra. Az első buszom negyed hatkor valamiért nem jött, úgyhogy az 5:50-essel jöttem haza, de az is késett 10 percet. Mire hazaértem, már hulla fáradt voltam. A buszon is elaludtam, arra keltem, hogy rezeg a telefonom. Anya hívott, hogy mikor érek haza, meg hogy nem aludtam-e el. Még jó, hogy ennyire ismer :D Biztos, hogy nem ébredtem volna fel időben, ha nem hív. Majdnem 9 óra volt, mire ágyba kerültem végre. Délután háromkor ébredtem, de akkor is csak azért, mert rezgett a telóm. Tegnap kihagytam a bulit. Úgy volt, hogy egy haverom értem jön és kocsival megyünk, de aztán közbejött neki valami, buszom meg már nem volt. Mondjuk mindegy, mert amúgy sem volt sok energiám, így meg legalább kipihentem magam mára.
Este megyek bulizni, retro parti lesz a diáknapok zárásaként. De időben hazajövök, mert holnap meg Pest.
Elegem lett a chatet elárasztó spamekből, úgyhogy rátettem ezt a captcha-megoldást. Majd kiderül, hogy mennyire jó.
Felraktam egy új smiley készletet is, nekem nagyon tetszik, szerintem aranyosak. A készletért köszönet a LindaDesignnak :)

Day 20: Kedvenc képed a J-Rock idolodról.
Jelenleg ez a kettő a kedvencem :)

Zeneajánló:
Compact Disco -Sound of our Hearts

2012.04.27. 15:13, Lexy
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!