Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Boldog Új Évet :)

"Hiszek benne, hogy úgy fogom szemlélni ezt az új évet, mintha a következő 365 nap most peregne le először a szemem előtt - meglepetéssel és csodával fogom nézni a körülöttem lévőket, örömmel fedezve fel, hogy mellettem vannak, s megosztozunk a szeretet nevű valamin, amiről ugyan sokat beszélünk, de kevésbé értjük."

 

Sziasztok!
Minden kedves látogatómnak előre is boldog új évet kívánok! Remélem, a következő évben is kitartotok az oldal mellett :)

2011.12.31. 20:07, Lexy

Merii Kurisumasu :)

"Ha a lelkünk egymáshoz ér, az adja az ünnep igazi értékét és melegét. Ha emellé szépen terített asztal társul, finom étkekkel, az emeli természetesen az ünnep fényét, de szeretet nélkül az anyagi világ értéktelen és elenyésző halmai lesznek csupán."

 

Sziasztok!
Először is: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Sajnálom, hogy tegnap nem jöttem, de sok volt a dolgom. Tudjátok, karácsonyi sütés-főzés, stb. A tegnapi nap végülis nagyon jó volt, az ajándékoknak mindenki örült. Még nem tudom, hogy a következő napokban ki, mikor jön látogatóba, illetve hogy mi mikor megyünk. Majd jövök egy hosszabb bejegyzéssel, ha több időm lesz. Addig is, mindenki legyen jó :)

Zeneajánló:
Jung Yonghwa - Because I Miss You

2011.12.25. 13:59, Lexy

Forever With You

"Nekem jobb ha nem akarok semmit, mert úgyse fog megtörténni. Sok mindent akarok, de nem kaphatom meg. Sokszor azon kapom magam, hogy olyat akarok ami nem lehet az enyém."

 

Sziasztok!
Megírtam a kommunikáció vizsgát is szerdán, de még nem tudom, hogy hányas lett. A tanár azt mondta, hogy szilveszter előtt még meglesznek az eredmények. Igazából itt nem éreztem semmit, fogalmam sincs, hogy körülbelül milyenre sikerült. Írtam, amit tudtam, aztán majd kiderül.
Ma végre volt egy kis időm, úgyhogy becsomagoltam a karácsonyi ajándékokat. Annyira kíváncsi vagyok már, hogy ki mit fog szólni hozzá.
A napokban nem történt semmi különös, csak a karácsonyi sütés, az utolsó ajándékok megvásárlása és hasonló dolgok.
És ma láttam az időjárás jelentést, nálunk valószínűleg nem lesz fehér karácsony. Mondjuk eddig csak szerdán havazott a hó egy rövig ideig, de az se maradt meg...

Hoztam nektek egy új részt is. Elég rövid, de azért jó olvasást hozzá. Kommentet ha írtok, akkor előre is köszönöm, ha nem, akkor nem tudok mit mondani.


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."
Huszonhetedik rész
 

 

Zeneajánló:
Big Bang ft. Park Bom - Forever With You

2011.12.22. 21:14, Lexy

Vizsgák...

 

Sziasztok!
Most nincs sok időm, úgyhogy csak gyorsan felugrottam, hogy elmondjam, hogy túl vagyok a szociológia vizsgán. Mikor megláttam a feladatlapot, az volt az első gondolatom, hogy biztos megbukok. Aztán vettem egy nagy levegőt, és nekiálltam megcsinálni. Egész délelőtt idegeskedtem, hogy vajon hányas lesz. Aztán fél egy körül felkerült a Neptunba, és először azt hittem, rosszul látom, hogy négyes lett. Utána meg elkezdtem örömömben ugrálni :D
Holnap kettőkor vizsgázok  kommunikációból. Attól egy kicsit jobban félek, mert ott kapunk egy témakört és azt kell kifejteni két oldalban. Ha a tanárnak nem vagyok szimpatikus, akkor van esélye meghúzni. Azt mondja, hogy nem a lényeget írtam és kész. Úgyhogy szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Na... megyek tanulni még. Majd jelentkezem. Jók legyetek :D

Zeneajánló:
Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love

2011.12.20. 19:01, Lexy

Because I'm Stupid...

"Harminccentis hó, puha, mint a vattacukor, meseországgá változtatja a világot, minden felismerhetetlenül gyönyörű lesz tőle."
 

Sziasztok!
El se hinnétek, hogy mióta utoljára írtam egy hosszú bejegyzést, mennyire hiányzott a blogolás. Most mégis valahogy olyan nehéz belekezdeni. Hmm.... nézzük csak. A magánéletemben történet egy alapvető változás, múlt hétvégén szakítottunk a barátommal, közös megegyezésre. Azt hiszem, ő is rájött, hogy ez már rég nem olyan, mint kezdetben volt. Valójában az utóbbi két hónapban szinte olyan volt, mintha szingli lennék. Nem is tudnám megmondani, hogy mikor találkoztunk utoljára. Neki is mondtam, hogy én elismerem, hogy részben az én hibám, hogy ennyire eltávolodtunk egymástól. Még az is lehet, hogy nagyobb részben. De tényleg rengeteg időmet elveszi a suli, és nekem most muszáj arra koncentrálnom. Azt mondta, hogy teljesen megérti, és hogy nem az én hibám, egyszerűen csak így alakult. Megbeszéltünk mindent és mikor kimondtuk, hogy akkor legyen vége, azt hiszem, mindketten megkönnyebbültünk. Így nem kell tovább kínlódnunk. Mert bármennyire is hülyén hangzik ez, a vége már tényleg csak szenvedés meg bűntudat volt. Nem volt a szokásos, "de azért maradjunk barátok" duma. Ha összefutunk valahol, akkor köszönünk, esetleg megkérdezzük, hogy van a másik és ennyi. De ez így lesz a legjobb. Ha bárki is azt hiszi, hogy ki voltam akadva, sírtam vagy esetleg depis voltam a szakítás miatt, akkor téved. Azt hiszem, én már rég lezártam magamban ezt a kapcsolatot.
Mesélek egy kicsit a suliról is. Minden vizsgámat felvettem már, hétfőn lesz az első, a szociológia. Utálatos egy tárgy, legalábbis szerintem. Szerdán kommunikációból megyek vizsgázni, január hatodikán meg jogból. És ha minden elsőre sikerül, akkor majd csak februárban látnak legközelebb a suliban :D A legtöbb szaktársam csak a második vagy a harmadik vizsgaidőpontot vette fel. De én megpróbáltam logikus gondolkodni: ha nem sikerül elsőre, akkor még két lehetőségem van javítani, ha meg sikerül, akkor gyorsan túl leszek rajt. Ma már ezerrel nyúztam a szociológiát, holnap meg szerintem már a kommunikációnak is nekiállok. Majd szorítsatok, hogy minden simán menjen. Ez a hét elég laza volt. Hétfőn csak az első két előadásra kellett bemennem, mert a harmadik elmaradt. Kedden délelőtt nem mentem be, mert nem volt kedvem, meg este zh-t írtam, úgyhogy arra tanultam. Délután letudtam két előadást, elmentünk meginni egy forralt bort a többiekkel, aztán este 7-től zh. Vicces volt, a tanár teljesen lesza.rta a fejünket. Leült, aztán olvasgatott meg sminkelt. Szerdán egy ecdl-em volt csak, azon is csak fél órát voltam bent. Tíz perc alatt megcsináltam a feladatot, utána még neteztem egy kicsit, aztán jöttek értem. Csütörtök délelőtt szintén nem mentem be, déltől volt egy előadásom, de az is csak fél óra volt, mert a tanár elmondta a zh eredményeket, aztán el is köszönt. A szemináriumot se tartotta meg. Utána meg csak este hétkor lett volna egy órám, ami forralt borozás lett volna a tanárral, de én fogtam magam és délután hazajöttem. Aztán vissza se mentem, mert kedvem se volt, meg a fejem is fájt. Aki ott voltak, azért szerint jó kis csapatépítő tréning volt :D
Hamarosan itt a karácsony, de én mint mindig, most is az utolsó pillantra hagytam az ajándék vásárlást. Linának már megvettem az ajándékát, de rajta kívül még senki másnak :D Jövő héten úgyis mászkálok még a vizsgák miatt, úgyhogy beszerzek mindent. Már nagyjából megvan, hogy kinek mit akarok, csak meg kell vennem. Kíváncsi vagyok, mit fognak szólni hozzá. Remélem, mindenki örülni fog.
El se hiszitek, de múlt hétvégén rám jött a süthetnék, és sütöttem szmájlis muffint :D Gondolkodtam rajt, hogy esetleg felrakom majd az oldalra azokat a recepteket, amiket már kipróbáltam. Mit szóltok hozzá? Érdekelne valakit? Vagy hagyjam a fenébe? Szóval sütöttem muffint, anya meg csinált forralt bort, úgyhogy tök jó karácsonyi sütizgetős hangulat volt.
Hmm... mi volt még? Megnéztük a moziban a Hajnalhasadást. Mondjuk ez már nem most volt. Nekem ez a kedvenc részem könyvben, úgyhogy sokat vártam a filmtől is. Úgy voltam vele, hogy ha nem fog tetszeni, akkor meg se nézem majd a második részét. De végülis nem volt rossz. Nyilván nem volt egy hű de izgalmas film, mert ez a rész nem az akcióról szólt, de jobb lett, mint amire számítottam. Úgyhogy a következőt is megnézem majd :D
Hát, azt hiszem, ez a bejegyzés most ennyi lenne. Más így hirtelen nem jut eszembe :D

Végre sikerült hoznom egy új részt is nektek. Ma szakítottam egy kis időt arra, hogy begépeljek egyet. Remélem, örültök neki :) Jó olvasást hozzá! A véleményeket természetesen most is szívesen fogadom :D


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

Huszonhatodik rész

 


Zeneajánló:
Kim Hyun Joong - Because I'm Stupid acoustic: imádooom

2011.12.16. 20:27, Lexy

Hello Winter :)

"Akárki, aki megáll tanulni, öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd."


Sziasztok!
Sajnálom, hogy ennyire eltűntem, de az utolsó hetekben nagyon sűrű lett a programom. Jövő héten meg már vizsgázom, úgyhogy egész hétvégén tanulni fogok. Majd megpróbálok egy kis időt szakítani arra is, hogy írjak egy hosszabb bejegyzést és hozzak új részt. Meglátjuk, sikerül-e.
Új design került fel az oldalra. Ez már a tizennyolcadik, Hello Winter névre hallgató. Véleményeknek természetesen örülnék ezzel kapcsolatban. Holnap majd még várhatók alakítgatások, de most megyek aludni.

Zeneajánló:
Christina Perri - A Thousand Years

2011.12.16. 00:34, Lexy

November vége

"Imádok télen a hóban sétálni, egy olyan emberrel, akit szeretek, aztán beülni egy meleg kávézóba és sütit enni."

 

Sziasztok!
Végre van egy kis időm, úgyhogy gyorsan írok is egy bejegyzést. Sajnálom, hogy alig jelentkezem, de most nagyon lefoglal a suli. Már csak pár hét van hátra a szorgalmi időszakból és természetesen mindenki most találja ki, hogy miből kellene zh-t meg beadandót írni. De inkább nem panaszkodok :D
Annyi mesélnivalóm lenne, de ilyenkor persze semmi nem jut eszembe. Na mindegy, valahol elkezdem, aztán közben talán majd minden eszembe jut. Hétfőn referátumot tartottam az egyik csoporttársammal szociológiából. Én nagyjából fejből mondtam a részem, de a csaj szóról szóra felolvasta a prezentációról. Végigmondtuk, erre a tanár tökre lecseszett minket, hogy feltételezi, hogy mindenki tud olvasni és nem kellett volna felolvasni. Meg hogy megtaláltuk a lényegét a tanulmánynak, de az előadás módja nem volt a legelfogadhatóbb. Ez tény és való, de valójában az ba.szta fel az agyam, hogy előző órán is az egyik srác csak felolvasta és neki csak finoman megjegyezte, hogy jobb lett volna, ha nem olvassa. Minket meg nagyon durván lecseszett. A többiek is mondták, hogy teljesen feleslegesen, mert szerintük tök érdekes volt az előadásunk. Mindenesetre rohadtul remélem, hogy megadja majd az a plusz 5 pontot a vizsgán a tanár, mert csak ezért vállaltunk referátumot. Annyira imádom a szociológiát, de komolyan -.-'  És ez sajna nem csak egy féléves tárgy -.-"
Kedden a német volt érdekes. A tanár négyfős csoportokra osztott minket és kijelentette, hogy minden csoportnak terveznie kell egy várost, aztán a csoport minden tagjának mondania kell majd 8-10 német mondtatot a városról és azt is el kell magyaráznunk, hogy mi miért került oda, ahová tettük. És erre egy hetet adott. Először azt gondoltam, hogy tök egyszerű a dolog, aztán mikor nekiálltunk, rájöttünk, hogy nem az. Másfél órát szenvedtünk azzal, mire összeraktuk a város vázlatát. Rengeteg mindent bele kellett rakni. Aztán csütörtökön megbeszéltük a tanárral, hogy majd csak 2 hét múlva kérdezze a várost és belement :)
Kedden megkerestem a retorika tanárt, hogy mondja el, hogy milyen beszédhibáim vannak. Még szeptemberben felvette, ahogy mindenki mond magáról pár mondatot és elemezte a beszédállapotunkat, aztán a hibáinkat elmondta, mert abból kell beadandót írnunk. Na szóval... elmondta, hogy össz-vissz 3 hibám van: néha hadarok (a mai világban szinte minden fiatal hadar...), a hadarás miatt elnyelem a szavak végét itt-ott, és a hosszú magánhangzókat gyakran rövidnek ejtem, de ez is azért van, mert gyorsan beszélek. És akkor most erről a három hibáról hogy a fenébe írjak neki oldalakat? A többiek is mondták, hogy a könyv, amit használnunk kellene a beadandóhoz, egy nagy szar és nem lehet normálisan használni. Mondom nagyszerű.
Nemrég volt a gólyabál. De én nem voltam ott. Az előadók se voltak kedvemre valók, meg nem akartam egy rakás pénzt kidobni erre. A legtöbb ember azt mondta, hogy az járt jól, aki nem ment, mert szar volt az egész. Így lenne lottó ötösöm :D
A múltkor valamelyik nap előbb végeztem a suliban és még volt időm a buszig, úgyhogy bementem az Alexandrába. Meg akartam venni a Vampire Knight második kötetét, de persze nem volt -.-'  Úgyhogy helyette megvettem a Death Note első és második kötetét :D
Megvolt az idei tél első forralt borozása is :D Tegnap az esti óránk előtt volt egy rakat időnk, úgyhogy kimentünk a főtérre. Annyira szépen ki volt világítva. Teljesen karácsonyi hangulata volt *.* Sétálgattunk és tök véletlenül találtunk egy hangulatos kis helyet, ahol még a forralt bor is olcsó volt, úgyhogy beültünk oda iszogatni meg sült gesztenyézni :) Amúgy rohadt hideg van mostanában. Hatalmas megállapítás, tudom :D Mondjuk szerintem lesz még ennél hidegebb is. És itt még a hó sem esett. Ne is essen. Majd csak akkor, mikor itthon leszek téli szünetben és nem kell naponta buszoznom. Már november vége van. Tök durva, hogy repül az idő. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy kinek mit adjak karácsonyra. Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni megint. Tavaly is még az utolsó napokban is ajándék után futkostam. Úgyhogy elhatároztam, hogy idén jóval előbb megveszem. Ez szép, meg jó, de ha nem tudom, hogy mit vegyek, úgy nem fog menni. Azt hiszem egy darabig még törhetem a fejem...
Új részt a hétvégén szeretnék hozni. Majd igyekszem vele.  A napokban egy új novella is kezdett megfogalmazódni a fejemben, úgyhogy ha viszonylag normálisan kialakulnak a gondolatok, akkor azt is hozom majd :)

Zeneajánló:
One Ok Rock - Re:make

2011.11.25. 22:52, Lexy
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!