Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Szösszenet

"Ez a véget nem érő történet
Büszkeséggel és sorssal fizetve,
Mindannyunknak kevés dicsősége van
Elveszve a sorsunkban."

 

Sziasztok!
Mivel már jó régen voltam és most akadt egy kis szabadidőm, hoztam nektek egy új részt. Jó olvasást hozzá és a kommenteknek most is örülnék :)
Mesélni most nem fogok. Lenne mit, de nincs hozzá energiám. Fáradt vagyok. Majd legközelebb.


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

Huszadik rész
 


Zeneajánló:
30 Seconds To Mars - Closer To The Edge (Japanese Tribute Version)

2011.10.02. 19:02, Lexy

Az elmúlt napok

"A lelkünk és csakis a lelkünk az, ami leláncol vagy felszabadít bennünket."
 

Sziasztok!
Egy hete írtam utoljára. Azóta annyi minden történt. Hirtelen nem is tudom, hogy mivel kezdjem. Talán a sulival. A  héten minden oké volt, kétszer is volt esti órám, konkrétan kedden meg csütörtökön. És a tanárok tök jófejek, hogy fél kilenc helyett elengednek minket nyolckor, de én akkor is ülhetek negyed tízig a buszmegben, amíg jön a buszom.  Na mindegy. A keddi órára úgyse sűrűn fogok bemenni, mert nincs katalógus, a csütörtökit, meg előre tudtuk rakatni negyed hétre, úgyhogy pofátlan leszek és a hetes busszal fogok hazajárni. A franc se akar hetente kétszer este tízkor hazaesni. Csütörtökön meg este nem voltam olyan fáradt, úgyhogy ideültem a géphez és megnéztem a csoport közös mailjét, mert mondta az egyik csaj, hogy valamelyik tanártól üzenetet kaptunk. Még jó, hogy megnéztem, mert abban volt bent, hogy hétfőre a mi csoportunknak kell ppt-t csinálnia a médiatörvényről. Úgyhogy pénteken összeültünk az egyik sráccal a sulikönyvtárban és pár óra alatt összesezdtük hozzá az anyagot és megcsináltuk. Azért gáz lett volna, ha kapásból szarul indítunk. Na mindegy. Kedden meg zh-t írunk vezetéselméletből és még csak odáig jutottam el, hogy kihúzkodtam a szövegből a lényeget. Holnap neki kell állnom tanulni.
Tegnap Ocho Machon voltunk. Nem vagyok oda értük, de jó buli volt, jó hangulatot csináltak. Mondjuk ez szerintem a piának is köszönhető volt. Úgy volt, hogy ma bulizni megyek, de végül le lett fújva az egész. Kicsit se voltam csalódott, mikor órákig készülődtem és indulás előtt negyed órával lettem értesítve, hogy nem megyünk. Á, hogyan lettem volna... Holnap délelőtt a már feljebb említett zh-ra tanulok, délután meg megyünk valahova anyáékkal. De még nem tudom, hogy hova O.o
A barátommal megvagyunk, bár múlt hét óta nem találoztunk. A héten nem volt sok szabadidőm. Ha volt, akkor meg aludtam. Még bele kell rázódnom a hajnali kelésbe... Telón se sokat beszéltünk, mert egyikünkén sincs sok pénz. Neten meg nem tudunk, mert ő nincs netközelben. A fura az, hogy nem is nagyon hiányzik. A múltkor komolyan elgondolkodtam azon, hogy van-e értelme vele lenni. Mert én egyértelműen nem vagyok szerelmes belé. Mindenki azt mondja, hogy az érzések idővel alakulnak ki. Nem tudom. Szeretek vele lenni, de ha nincs velem, nem hiányzik igazán. Talán jobb lenne, ha inkább csak barátok lennénk. Tényleg nem tudom.
A múltkor az előadások közti szünetben bementünk a főtérre és sétálgattunk a csajokkal. Az egyik zebránál szembejött velünk egy hihetetlenül helyes srác, akire a barátnőm csak azt mondaná, "hűdepasi" :D Totál félreérthetetlenül megbámult, aztán rám mosolygott és kacsintott. Aztán mikor elment mellettünk, mondtam az egyik csajnak, hogy nézze meg, visszafordul-e. És visszafordult. Meg is beszéltük a többiekkel, hogy milyen jó pasi volt. És mikor az esti órám után ültem a buszmegben és vártam a buszra, leült mellém. Először nem is foglalkoztam vele, hogy ki az, mert el voltam foglalva a telómmal, aztán mikor felnéztem, láttam, hogy engem néz. Mosolygott, aztán kérdezte, hogy velem futott-e össze a zebránál. Naná :D Bemutatkozott és dumáltunk kb negyed órát, aztán ment a busza. Annyira aranyos volt, hogy az valami hihetetlen. Lehet, hogy még találkozunk, mert egy egyetemre járunk, csak ő felsőbbéves. Majd kiderül....
Új rész majd valamikor. Inkább nem ígérgetek.

Zeneajánló:
Anna Tsuchiya - I'm addicted to you

2011.09.24. 21:17, Lexy

Gondolatok

"- Az emberek miért nem jönnek ki egymással?
- Azt hiszem, azért, mert minden ember másképp gondolkodik. Ha olykor hibázunk is, képesek vagyunk felismerni és máskor okosabban dönteni. Ha pedig nyitva tartod a szemed, látni fogod a jövőt. Ami a jövőben történik, csak tőlünk függ."
 

Sziasztok!
Letelt az első tanulással töltött hetem is. A tegnapi napom nagyon durva volt. Hajnali ötkor keltem, a 6:30-as busszal mentem suliba. Nyolckor kezdődött az első előadásom és este nyolckor lett vége az utolsónak. És a tanár még így is előbb elengedett minket, mert hivatalosan fél kilencig tartott volna. Kilenc előtt értem haza és hulla fáradt voltam. Sok volt az a nap. De idővel szerintem majd hozzászokok. Az egyik órák közti szünetben bementem a telefonoshoz apa telójáért, de tök bunkó volt a pasi. Úgyhogy megállapítottam, hogy egy igazi fa.szfej. Na mindegy.
Hál' istennek ma nincs órám, úgyhogy sokáig aludtam. Délelőtt egyedül voltam itthon, mert mindenki dolgozik vagy suliban van. Felporszívóztam, kiteregettem, aztán jöttem a géphez. Délután meg szerintem nekiállok az elmetérképnek, meg kijegyzetelem a könyvből a lényegesebb dolgokat. Az egyik tanár tök "jófej" volt. Úgy mutatkozott be, hogy XY vagyok, két hét múlva ZH-t írtok. Annyira örültünk neki, de tényleg -.-"
Tömegkommunikáció csoportokra lettünk osztva, az én csoportomnak a médiatörvényről kell prezentációt csinálnia, meg beszélnünk kell róla. Állítólag ez volt a legkönnyebb a témák közül. Majd meglátjuk...
Tegnap beszélgettem két lány csoporttársammal, akikkel elég jóba lettem. Előkerült a tolerancia, az elfogadás meg a különböző tabuk. Van egy srác a csoportunkban, aki szerintünk meleg és arról dumáltunk, hogy mennyire zárkózott meg hogy biztos sokan bántják. Erre mondja az egyik csaj, hogy a múltkor, mikor Pesten volt, látott két 16-17 év körüli srácot a metrón, akik fogták egymás kezét és csókolóztak, de nem az a mindjárt-leteperlek csók, hanem csak egy kis röpke. És hogy őt ez mennyire zavarta. Erre mondtam neki, hogy engem az ilyesmi nem zavar, mert attól, hogy valaki meleg szerintem ugyanannyi joga van. Mondja a csaj, hogy őt nem zavarja, ha valaki meleg, csak nem előtte csókoljon meg egy másik srácot. Erre én már nem mondtam semmit, mert neki is lehet saját véleménye, meg nem akartam vitába keveredni, de erről teljesen máshogy gondolkodok. Mert, mint már említettem, attól, hogy valaki meleg szerintem ugyanannyi joga van. Mi a különbség aközött, ha egy fiú csókolja meg a párját, aki szintén férfi, illetve aközött, hogy egy lány csókolja meg a barátját? Főleg, hogyha csak egy röpke csókról van szó. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Sokan azt mondják, hogy undorító, ha az azonos neműek csókolóznak. De mikor a különböző neműek nyalják-falják egymást nagyon durva szinten, nyilvános helyen, arra nem mondanak semmit. Kérdem én, hogy miért nem? Pusztán azért, mert egy fiúról és egy lányról van? És biztos csak nagyon szerelmesek? Aki meleg, az szerintük nem lehet szerelmes, vagy mi? Az ilyen embereket sosem értettem meg. Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, még ugyanolyan, mint bárki más. Természetesen mindkét oldalon vannak kivételek, akik szeretnek provokatív módon viselkedni és megbotránkoztatni másokat. Ezzel tökéletesen tisztában vagyok.
Biztosan vannak, akik más véleményen vannak és a fenti sorokat elolvasva azt gondolják, hogy nem vagyok normális. De igen, az vagyok. Én pusztán csak elfogadom az embereket olyannak, amilyenek és senkit nem ítélek el a szexuális beállítottsága miatt. Mert attól, hogy valaki meleg, még lehet ugyanolyan kedves, aranyos, vicces meg jófej. És kérdem én, ha szerelmes, akkor miért ne vállalhatná fel a világ előtt? Miért kéne titkolnia az érzéseit? Csak azért, mert az emberek többsége undorítónak találná? Vagy mert a legtöbben toleránsnak mondják magukat, mégis összesúgnának mögötte? Annyira sok a képmutató ember...
Na jó, befejeztem. Aztán jöhet a hideg, meleg. Mert szerintem mindkettőből kapni fogok. De ha nem is írtok véleményt nekem, attól még tudom, hogy sokan nem fognak egyetérteni velem.
Ha mégis írsz nekem, kérlek, kulturált módon tedd. Köszi.

U.i.: Frissítettem a 'Tesztek', illetve a 'Mobilom' modult.

Zeneajánló:
Natalia Kills - Mirrors

2011.09.16. 12:55, Lexy

Problémás dolgok -.-'

"- Én mindig szeretni foglak.
- Honnan tudod?
- Tudom.
- Honnan tudhatod, mi lesz tíz év múlva?
- Mindegy. Ha nem tudom, hogy honnan, akkor is tudom.
- Látod, én nem tudom, mi lesz tíz év múlva. De azt tudom, hogy olyan jó lenne, ha akkor is szeretnélek. Olyan jó lenne, ha akkor is szeretnél."

 

Sziasztok!
A keddi napom borzalmasan hosszú volt. És nem elég, hogy ötkor keltem, rettenetesen meleg volt és minden bajom volt, még a Neptun is szarakodott. Kiderült, hogy lenne délután egy németünk, amit nekem nem írt ki az órarend, úgyhogy nagyon örültem -.-'  A német háromkor kezdődött volna, mi ott álltunk fél négyig a teremnél, de sehol nem volt senki. Megkérdeztük, hogy mégis mi a franc van, mire nagy nehezen kinyögték, hogy nincs tanár, szóval nem lesz német. Ennek még örültünk is. Kimentünk a csoporttársakkal a városba, mászkáltunk, mert a következő óránk csak ötkor volt. Ötre visszamentünk a suliba, mire kinyögték, hogy a tanár, aki az órát tartaná, szabadságon van, szóval nem lesz óra. Annyira kiakadtam. Mégszerencse, hogy két órát vártunk a semmiért. Ráadásul volt olyan csoporttársam is, akinek háromnegyed ötkor ment busza, de azzal ugye nem ment el, és csak hétkor ment neki a következő. Nagyon mérgesek voltunk.
A mai napom is csodás volt. A negyed kilences busszal mentem be és mikor kilenckor leszálltam, kaptam egy sms-t a barátnőmtől, hogy nekik elmaradt reggel nyolckor az ECDL és lehet, hogy nekünk is el fog. Ha ezt előbb tudom, akkor el se indulok itthonról, de komolyan. Tízkor kezdődött volna az óránk, de össz-vissz négyen vártunk. A többiek szerintem hallották, hogy  a nyolcas elmaradt és azért nem jöttek be. Ők tették jól, mert szólt nekünk a portás, hogy a tanárunk elment és csak délben jön vissza, szóval nem lesz óra. Annyira jó, hogy a semmiért keltem fel korán, meg a semmiért buszoztam -.-" Kiakasztanak az ilyenekkel.
Na mindegy. Végre megjött a bankkártyám is, szóval bementem a bankba átvenni. Azt hittem, már sose lesz kész :D
A holnapi napom jó hosszú lesz, reggel nyolctól lesznek óráim este háromnegyed kilencig. Durva. Jó mondjuk lesz közben két másfél órás szünet, de akkor is. Annyira hülyén vannak elosztva az órák. Majd vmikor tíz körül érek haza szerintem. Még szerencse, hogy pénteken nincs órám és sokáig aludhatok :)

Szinte nekem is hihetetlen, de ismét hoztam egy részt. Jó olvasást és a kommenteknek természetesen most is örülnék :)


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

Tizenkilencedik rész

 

Zeneajánló:
Cn Blue - Intuition

Ma van az egyik kedvenc előadóm, Miyavi szülinapja. Innen is szeretnék neki nagyon boldog 30.szülinapot kívánni! Remélem, rendesen megünnepli a harmadik X-et :)

2011.09.14. 14:44, Lexy

Az első napom

"A műveltség olyan, mint a védőoltás: megvéd minket a manipulációtól, határozottabbá, elveinkben szilárdabbá, látókörünkben gazdagabbá tesz bennünket."

 

Sziasztok!
Na, megvolt az első tanítási napom is. Nem volt olyan vészes. A szociológia nekem kifejezetten tetszett, sokkal rosszabbra számítottam. A tömegkommunikáció se volt rossz, nagyrészt olyan dolgokról volt szó, amit már tanultam szakközépben. Meg a tanár is tök vicces volt, folyamatosan ontotta a poénokat. Az arculat és design névre hallgató órám viszont rém unalmas volt, mert az elején még csak elmélet lesz és az írástörténettel kezdtünk. Ráadásul a hajnali ötös kelés miatt már minden bajom volt délutánra. A holnapi napom még fárasztóbb lesz, mert ugyanúgy ötkor kelek, de később érek haza, mint ma. De nem panaszkodom :D

Hoztam nektek egy új részt. A véleményeknek, mint mindig, most is nagyon örülnék. És jó olvasást!


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

Tizennyolcadik rész

 

Zeneajánló:
Bang Yong Guk ft. Yoseob - I Remember

2011.09.12. 19:43, Lexy

Volt egy álmom...

"Volt egy álmom, Rem, ahol minden, még az emberek szíve is olyan száraz volt. Ahogy figyeltem őket messziről, arra gondoltam, miért élnek? Mi ösztönzi őket, hogy reggelenként felkeljenek? Próbáltam rájönni, hogy mi az, amiért egyáltalán lélegzenek..."

 

Sziasztok!
A múlt hetem eléggé össze-vissza volt, ezért nem volt időm egy hosszabb bejegyzésre. De most igyekszem pótolni :)
Először is: lement a gólyafelkészítő. Sok értelme nem volt, mert nagyrészt olyan dolgokról volt szó, ami már nem volt aktuális vagy amit már tudtunk. Viszont a pozitívum az volt a dologban, hogy rengeteg aranyos embert megismertem, köztük néhány csoporttársamat is. Így holnap legalább már nem egy teljesen ismeretlen közegbe kell mennem. A többiekről annyit, hogy egyelőre mindenki jófej, aztán majd később kiderül.
Az óráim szarul vannak elosztva, néhol több órás közökkel, de ez van, hozzá kell szokni. Majd hozom az órarendemet, de 2 óránk még nincs betéve. Hétfőtől csütörtökig kell csak bejárnom, pénteken csak elvétve lesz egy-egy órám. A buszozás egy kicsit még fura, de lassan abba is belerázódok majd.
A csütörtöki napom elég viccesre sikerült, mert reggel elaludtam, úgyhogy negyed órám volt elkészülni és mehettem a buszra. Nem elég, hogy mire kiértem a buszmegbe, totál szétesett a hajam, mikor leszálltam a buszról, még az eső is megeredt. Annyira örültem neki -.-" 
Az időjárás is tök fura. Hétfőn kisgatyában meg kistrikóban mentem és még úgy is majdnem megsültem. Szerdán hosszúgatya, póló, mert reggel hideg volt. De hazafelé meg lehetett gyulladni megint. Csütörtökön meg ugye esett. Most meg megint tök meleg van. Nem az, hogy nem örülök a melegnek, mert de, nagyon örülök neki. Legyen még sokáig ilyen jó idő. De akkor maradjon is ilyen és ne változzon már annyit, mert ettől kapok idegbajt.
Tegnap meg délelőtt elmentem a családdal vásárolni és csak este jöttünk haza. Vettem egy tök jó rózsás csatot, ami akár hétköznap, akár valamilyen különleges alkalomkor is viselhető. És még nem is volt drága. Bementem a Lírába is, de egyik manga sem volt meg, amit meg akartam venni. Azt mondták, még lesz majd. Hát kösz...
Erről jut eszembe, hogy nem is mondtam, hogy a szülinapomra megkaptam a csajoktól a Death Note 10.kötetét. Azt mondták, hogy az elsőt, akarták, de csak ez volt, úgyhogy ezt vették. Mondtam nekik, hogy így legalább van motiváció, hogy a többit is mielőbb beszerezzem. Annyira örültem neki. Ráadásul Mello is a borítóján van, aki az egyik kedvenc karakterem :)
Holnap reggel nyolcra megyek és fogalmam sincs még, hogy mikor jövök, mert ez a szar Neptun rendszer nem tölt be és nem tudok belépni, hogy megnézzem az órarendem. Majd később még próbálkozom vele....
Annyira furcsa álmom volt. Egy sivatagban voltam, egy hatalmas szakadék szélén álltam, amibe folyt le a homok. Nem messze tőlem állt egy férfi, talpig feketébe öltözve, még az arca is el volt takarva, csak a szeme látszott ki. Megkérdeztem tőle, hogyan kerültem ide és ő mit keres itt, mire csak odasétált hozzám és lelökött a szakadékba. Elkaptam a kezét, de az homokká változott, én pedig csak zuhantam. És itt ébredtem fel. Tök fura. Kíváncsi lennék, ennek mi a jelentése. Mármint ez tökre nem egy olyan álom, mint pl. hogy kinyitsz egy ajtót, de mindig lesz előtted egy másik. Na mindegy. Majd utánanézek :)
Gondolkodtam azon, hogy átalakítom egy kicsit a szerkesztő menüt, de majd valamikor a héten. Most már nincs hozzá energiám.
A történetem új részét majd hozom valamikor, mert papíron már megvan, de most nincs kedvem begépelni.  Igyekszem vele, ígérem.

Zeneajánló:
U-Kiss - Shut Up

2011.09.11. 18:12, Lexy

Itt van az ősz

"Szürke ég, őszies...
Ősz, ősz ne siess!
Ne kergesd el a nyarat,
A meleg fényt, sugarat."

Sziasztok!
Új design került fel az oldalra. A fejléc rettentően egyszerű, de nekem nagyon tetszik a kép, amiből készült. Olyan őszies hangulata van...  Holnap majd alakítgatok még, és egy jó hosszú blogbejegyzést is hozni szeretnék, de most megyek feküdni, mert nagyon fáradt vagyok. Mozgalmas napom volt :) A véleményeket természetesen szívesen fogadom.

Zeneajánló:
Park Jung Min - Not Alone: Nálam napok óta ez pörög :)

2011.09.11. 00:07, Lexy
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!