Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Neverland

Where We Stay Forever Young

"Nem attól leszel menő, ha a legújabb cipőket hordod, és nem is attól, ha neked van a legdivatosabb hajad és a legjobb pasid... Menőnek lenni annyi, hogy önmagad vagy, és ezt még szereted is!"

 

Sziasztok!
Hoztam nektek a történetemből egy új részt. Nem fűznék hozzá különösebben semmit. A kommenteket természetesen várom és jó olvasást!


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

Tizenhetedik rész

 

 

Zeneajánló:
U-Kiss - Neverland


 

Volt egy kis időm, úgyhogy készítettem néhány szettet és egy sulis csomagot (ami jelenleg egy A5-ös méretű füzetborítóból, két órarendből és két füzetcímkéből áll). Ha érdekel, kattints a Bővebbenre >>

2011.09.05. 16:39, Lexy

Koizora

"Ha jóidő van, akkor boldog vagy, ha esik az eső, akkor sírsz, ha kisüt a nap, akkor elpirulsz, és amikor este van, akkor gyengéden átölelsz."

Sziasztok!
Egyre jobban közeleg a suli, úgyhogy a hátralévő szabadidőmet arra használom, hogy filmeket, animéket,... nézzek.
Ma megnéztem a Koizora című japán doramát. Már régóta meg akartam nézni, csak valami mindig közbejött, aztán egy időre el is felejtettem. Egyszerűen hihetetlen, komolyan mondom. Annyira megindító. Nem is emlékszem, hogy utoljára mikor sírtam egy dorama, vagy egyáltalán film miatt. Úgyhogy most eldöntöttem, hogy a filmet is meg fogom nézni, merthogy film is készült belőle. Bár sokan azt mondják, hogy aki a doramát látta, annak nem tetszik a film, és fordítva. De majd kiderül.

A mai hihetetlen filmes élményemen felbuzdulva megírtam a Koizora kritikáját.

Koizora
Mika nyári szünet előtti hete nem indul valami fényesen. A barátnőjének tetsző fiú őt szemelte ki magának, de hogy segítsen a lánynak, megpróbálja összehozni őket. E terve megvalósítása közben ismerkedik meg Hiroval, aki ismeretségük után szinte azonnal ellopja Mika első csókját. Innentől kezdve pedig végképp nem szabadul a fiútól....

Ha szeretnéd elolvasni a kritikát, kattints ide >>

Zeneajánló:
Koizora OST - Ai No Uta

2011.08.27. 16:02, Lexy

Újra itthon :)

Sziasztok!
Hazajöttem a nyaralásból, kellőképp kipihentem magam és akaratomon kívül le is barnultam.
Ejtenék pár szót a nyaralásról, de nem mennék bele minden részletbe. Namármost... adott volt 3 lány, 6 fiú, 3 nap szülők nélkül és töménytelen mennyiségű pia. Azt hiszem, el lehet képzelni a dolgot. Hihetetlenül jól sikerült, nagyon sokat nevettünk meg ökörködtünk. Az első nap kapásból egy nagy poénnal kezdődött. Két kocsival mentünk le a nyaralóba, kb. másfél órás eltéréssel. Mire mi odaértünk és felhívtuk az előttünk érkezőket, hogy jöjjenek ki az utcára, mert nem tudtuk, hogy pontosan melyik házhoz kell mennünk, arra ők kinyögték, hogy azt hitték, később érünk oda és bementek a kocsmába. Naná, hogy mind fiúk voltak :D Nagy nehezen aztán odataláltunk, mindenki megjött és kipakoltunk. A srácok összeszerelték a laptopot a hangfalakkal, aztán be is izzitották. Megittuk a welcome drinket, aztán go a strandra. Egész estig ott voltunk, utána meg a szálláson kártyáztunk, dumáltunk meg iszogattunk. A második napunk durvára sikerült, tekintve, hogy miután letudtuk a strandolást, délután visszamentünk a szállásra, mert jött a tulaj a bérleti díjért, és mi meg nekiálltunk gulyást főzni. Egyetlen egy fiú segített nekünk a dolgok előkészítésében, a többi hátul tüzet gyújtott meg sörözött. Úgyhogy miközben hámoztuk a zöldségeket meg daraboltuk, előkerült a tequila meg a pezsgő. Gyorsan jó hangulat lett, aztán a fényképezőt is előkaptuk :D Lényeg a lényeg... Az egyik csaj már egy kis pezsgő, meg négy tequila után alig tudott beszélni, pedig ő bizonygatta, hogy bírja a tequilát. Na mindegy. A legjobb barátnőmmel meg a Gergővel, aki segített a főzésben, még bőven ittunk utána. Lecsúszott még jópár tequila, gintonic, meg vodkanarancs, mire megéreztük a hatást :D Pár óra múlva kész lett a gulyás, ami inkább pestipaprikás lett, mert a fiúk túl korán tették bele a krumplit és elfőtt. De még így is nagyon jó lett. Kajálás után mindenki lefürdött, dumáltunk még, aztán elindultunk discoba. Volt aki csak a partra ment le, meg volt aki a szálláson maradt. Úgyhogy végülis lementünk bulizni mi hárman lányok, meg két fiú. Oltári nagy buli volt, tiszta tömegnyomorral, nyomulós pasikkal (akik még csak nem is néztek jól ki), balesetekkel (mindkét barátnőmet leöntötték piával), és egy csomó ismerőssel. Vasárnap józanodtunk délelőtt. Én szerencsére nem voltam másnapos, pedig rohadt sokat ittam :D Délután iszogattunk, strandoltunk, este meg lementünk a partra. A srácok csocsóztak meg a játékteremben szórakoztak, mi meg leültünk a csajokkal dumálni.


A társaságban mindenki szingli volt, egyedül én voltam ugye a barátommal. Az egyik srác elég hamar a tudtomra adta, hogy bejövök neki. És a poén az volt, hogy ő is bejött nekem, nem is kicsit. Mikor első nap megláttam, ránéztem a barátnőmre és mondtam neki, hogy itt még bajok lesznek, ő meg csak vigyorgott. Elég sokat dumáltam ezzel a sráccal és nagyon jófej volt, meg tök poénos. Mindig odafigyelt rám, akkor is, ha a barátom nem. Második nap, mikor a gulyást főztük, a barátom elég korán lefeküdt a vacsi után, mert fájt a feje. Ez a srác meg mondta, hogy felmegy a szobájukba és kiül az erkélyre és engem is hívott, hogy dumáljunk. A barátnőm úgyis a fenti fürdőbe ment zuhanyozni, szóval ő is jött velünk, a másik csaj meg olyan részeg volt, hogy azt se tudta mi van, de nem lehetett levakarni, szóval ő is jött. Leültünk négyen az erkélyen, dumálgattunk, aztán a barátnőm elment fürdeni. Szóval hárman maradtunk és eldumálgattunk. A másik csaj, akármi volt, mindig közbeszólt. Egyértelmű volt, hogy neki is bejön a srác, akit nevezzünk mondjuk A-nak. Csak mert nem akarok neveket használni. Szóval A nem foglalkozott a csajszival nagyon, kicsit vele is dumálgatott, de egyértelműen én érdekeltem. Aztán odajött pár haverja a nyaralóhoz, ő meg lement hozzájuk pár percre. A másik lány addig végig azt dumálta nekem, hogy neki annyira bejön A, meg hogy A ma este meg fogja dugni őt. Elég szánalmas volt, főleg, hogy teljesen összefüggéstelenül, totál lelassítva beszélt -.-'  Na mindegy. Én kimentem a mosdóba és mikor mentem vissza az erkélyre, A pont onnan jött befelé, mert közben feljött a poharáért. Az erkélyajtóban álltunk meg, hülyéskedtünk azzal a jobbra-balra-lépkedek-hogy-kikerüljem-a-másikat dologgal, aztán hirtelen megfogta a derekam és lassan felém hajolt. Tudtam, hogy meg akar csókolni, mégsem tettem ellene semmit. Hogy miért nem? Mondhatnám azt, hogy a bennem lévő nem kevés alkohol miatt, vagy azt, hogy kiba.szottul bejött nekem. Jól esett, hogy mikor a barátom nem figyel rám, ő akkor is figyelmes velem és érdeklődik. Végül nem csókolt meg, mert a csaj az erkélyről elkezdte hátulról rángatni.
Így utólag belegondolva azt hiszem, jobb is, hogy nem tette meg, mert csak még jobban összezavart volna. Mert A tipikusan az a pasi, aki tudja magáról, hogy jól néz ki és ezt ki is használja. Nem hiszem, hogy bármi komolyat is akart volna. Beszélgettem a barátnőmmel, mert aznap este vele aludtam és elmeséltem neki mindent. Ő tisztában volt azzal is, hogy én még nem vagyok szerelmes a barátomba és hogy nem is ragaszkodok hozzá annyira, mint talán kellene. Tudta, hogy már eszembe jutott egyszer a szakítás, de úgy gondoltam, nem kapkodom el, hátha kialakulnak lassan az érzelmek. És miután ezt a majdnem-csókot is elmeséltem neki, meg azt, hogy tulajdonképpen gondolkodás nélkül megcsaltam volna ezzel a csókkal a barátom, jól kibeszéltük a pasikat :D
A reggeli ébresztők viccesek voltak. Kaptunk hidegvizeset, meg olyant is, mikor a fazekat a fakanállal ütötték. :D
Pénteken karneválra megyek a barátnőmmel és valószínűleg ott lesz A is. Egy kicsit tartok tőle, mert én nem akarom megcsalni a barátom egy csókkal sem. De majd  összeszedem magam és nem engedek neki.


Azt hiszem ez a bejegyzés néhol elég zavarosra sikeredett, de talán érthető.
A héten még mindenképp hozok új részeket, illetve grafikát is. Valamint be akarom fejezni a Pláza menüt, de nem tudom, sikerül-e. Majd kiderül. Át kellene néznem minden modult, illetve amit lehet, azt frissíteni. Ajjajj, de sok melóm lesz...

Zeneajánló:
Gringo Sztár - Télen-nyáron nyár: mert nyaralás alatt  sokszor hallgattuk :D

2011.08.24. 21:20, Lexy

Nyaralás

Sziasztok!
Az oldal egy rövid ideig szünetel, ugyanis nyaralni megyek ^^ Pénteken reggel indulok és hétfőn jövök, valószínűleg délután.
Holnap még lehet, hogy hozok valami frisst, de nincs rá nagy esély, mert még be kell pakolnom a cuccaim. Amint hazaértünk és kipihentem magam, belevetem magam a sűrűjébe :) Addig is legyetek jók és vigyázzatok magatokra. Puszi


És ahogy tegnap ígértem nektek, hoztam egy kis olvasnivalót. Kommenteknek, mint mindig, most is nagyon örülnék. Jó olvasást!


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."

Tizennegyedik rész
Tizenötödik rész
Tizenhatodik rész
 


Zeneajánló:
Enrique Iglesias, Usher ft. Lil Wayne - Dirty Dancer

2011.08.17. 14:42, Lexy

Az elmúlt napok

Sziasztooook!
Ma annyira jó kedvem van, hogy az valami hihetetlen. Pörgök ezerrel :D Mesélek nektek egy kicsit a hétvégémről, oké? Pénteken már hajnali fél 5-kor arra ébredtem, hogy tök szarul vagyok. Fájt a hasam, úgyhogy felkeltem és bevettem egy gyógyszert. Visszafeküdtem, próbáltam aludni, de nem ment. Végül fél 6-kor úgy döntöttem, hogy elég a kínlódásból, és felkeltem. Megnéztem az L örököseit dvd-n, aztán ettem reggelit. Egész délelőtt tök szarul voltam, fájt a hasam meg hányingerem volt. Délutánra hál' istennek azért jobban lettem, de nem mentem el apuékkal vásárolni. Inkább itthon pihentem. Éjjel felöltöztünk Linával és fél 1 körül lementünk a kertben megnézni a csillaghullást. Leültünk, sörözgettünk meg tök jót beszélgettünk, de csillagot egy darabot se láttunk, mert tök felhős volt az ég :D Végülis mindegy. Így is jól éreztük magunk.
Valamikor 2 körül mentünk lefeküdni.
Szombaton reggel 9 körül keltem, mert Siófokra mentünk. Annyira jó volt :D Fürdeni nem fürödtünk, de egy csomót mászkáltunk, körülnéztünk meg tök jó kajákat ettünk. Ettem vodkanarancsos fagyit. Bár a vodkát rendesen kispórolták belőle, de azért jó volt :D Aztán megnéztük a koncerteket és tök jót buliztunk. Láttunk egy csajt, aki annyira részeg volt, hogy elájult. Egy magas, izmos srác volt vele, de még ő se bírta cipleni a tehetlen testet. Odamentek hozzájuk többen is, gondolom a barátaik, de nem tudtak mit kezdeni a csajjal. Nagyon durva volt. Az biztos, hogy én nem fogok így kinézni a nyaralás alatt.  Néhány fiatal elengedett egy lámpást is, de olyan hülye helyen engedték fel, hogy fennakadt egy fán és majdnem felgyulladt az egész. Végül sikerült leszedniük és elengedtek egy másikat. Annyira szép volt :)

Hajnali 4-kor értünk haza, fél 6 volt, mire ágyba kerültem. Tegnap délután 3-ig aludtam, utána meg nekiálltam animét nézni. Úgyhogy a vasárnapom elég uncsi volt.
Ma jó sokáig aludtam, aztán elintézem pár dolgom és felnéztem face-re.  Kiderült, hogy az egyik barátnőm nem tud jönni a Balcsira. Szegény :(  Beszéltem a barátommal és ő mondta, hogy akit ők visznek pénteken kocsival, az már csütörtökön ott aludhatna nála. Még beszélek a többiekkel, aztán majd kiderül.
Az elkövetkezendő pár napban igyekszem hozni a történetemből is új részeket. Nem akarok úgy elmenni nyaralni, hogy nektek nem hozok semmit. Majd igyekszem. Siófokon csináltam egy csomó képet, úgyhogy majd még hozok :)

Zeneajánló:
Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me

2011.08.15. 13:23, Lexy

Még élek :D

Sziasztok!
Ismét itt vagyok, de most sokkal jobb hangulatban, mint a korábbi bejegyzésemnél. Annyi minden történt velem mostanában. Nem is tudom, mivel kezdjem... Megpróbálok időrendben haladni és lehetőleg emlékezni mindenre.
Múltkor Sp volt Győrben az Árkádban és mivel a Nina szereti, elmentünk. Úgyhogy amíg ők a koncertre vártak, addig mi mindent körbejártunk. Elmentünk az Alexandra előtt is, és nekem muszáj volt bemennem, úgyhogy anyát is berángattam magammal. Annyi mangát láttam, amit meg tudtam volna venni... De most a nyaralásra spórolok, szóval nem költök ilyenekre. Majd ha hazajöttem, utána bevásárolok XD Ettünk egy pizzát, ami isteni volt, és a melletünk lévő asztalhoz leült egy ázsiái család. A srác kb velem lehetett egyidős és annyira aranyos volt... Utána még egy párszor összefutottunk az Árkádban és már azon voltam, hogy lefényképezkedek vele, de pont a kijárat felé mentek. Előbb kellett volna gondolkodni -.-" Na mindegy.
A múlt héten nem történt semmi különösebb. Megjöttek a sulis papírjaim, úgyhogy azzal foglalkoztam. Szombaton a barátom jött hozzám, családi kertiparti volt :) Igazából mire kész lett a kaja, szegénynek haza kellett mennie  -.-'  De ettől függetlenül jól éreztük magunk. Kikísértem a buszmegbe, ott meg összefutottam az egyik volt osztálytársammal. De nem is ez a lényeg. Mielőtt a barátom felszállt a buszra, tök váratlanul benyögte, hogy szeret. Én meg hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Totál meglepett vele. Azt se tudtam, mit mondjak. Mert oké, hogy nyár eleje óta együtt vagyunk, de én még nem tudom azt mondani neki, hogy szeretem. Addig nem, amíg nem érzem úgy teljes szívemből. Nekem nem szokásom csak úgy dobálózni a szeretlek szóval. Szóval miután felszállt a buszra, félig sokkos állapotban én is elindultam haza. Útközben meg odajött hozzám egy srác (akit megjegyzem tökre nem ismerek), hogy ő ismeri a barátom, mert együtt focizott vele. Mondom tök jó. Erre elkezdett kérdezgetni, hogy mióta vagyunk együtt, szeretem-e, meg hogy lefeküdtem-e már vele. Én meg megmondtam neki, hogy ez rajtunk kívül nem tartozik másra. Ő meg nagyban helyeselt, de "már biztos megvolt, mert te bevállalós csajnak tűnsz". Annyira jó, hogy ezt így tök ismeretlenül megállapítja. Különben is, ha a barátomat ismeri, akkor miért nem akkor jött oda hozzánk, amikor még ő is velem volt? Mert már akkor is ott mászkált a buszmegnél. Nagy nehezen leráztam a gyereket, aztán gyorsan hazajöttem.
Este a Death Note Live Action első része volt az Animaxen, vasárnap meg a második. Mivel imádom, azt nézem. És még anya is megnézte velem az első részt. Mikor anno letöltöttem, akkor is anyával néztem :) Este bementem a szobámba egy tál popcornnal, ő meg kérdezte, hogy mit nézek. Mondtam, hogy a Death Note-ot, ő meg visszakérdezett, hogy "Az, amelyikben a csokizabáló van?" (Elnevezte L-t csokizabálónak :D) Mondtam, hogy igen, erre: "Akkor én is nézem."
A héten eddig nem volt semmi érdekes. A hétvégém tök jó lesz. Szombaton Siófokra megyünk a Tinikonok Napjára. Vasárnap meg találkozok a barátaimmal elvileg.
Tegnap este befejeztem a Togainu no chi animét. AA-n találtam rá és érdekelni kezdett, úgyhogy kedden elkezdtem megnézni, de csak tegnap fejeztem be. Nem volt rossz és egyszer mindenkép érdemes megnézni szerintem. Aztán mangát kezdtem olvasni. Annyira lekötött, hogy 2 után feküdtem le aludni. Szóval ma jó későn keltem fel :P
Jövő héten már megyünk a srácokkal nyaralni. Annyira jó lesz :D Ők már a tequliaivó-versenyt tervezgetik XD   Azt hiszem, lesz egy-két kevésbé józan pillanatunk...

"Megnyitott" az anime ajánló részleg is. Elsőként a fent már említett Togainu no chi került fel.


Boys Love játékból adaptált, shounen-ai-nak nem mondható, de néhol rá célzó anime. Figyelem! Nyomokban erőszakot és vért tartalmaz! Rengeteg vért :D

Ha el szeretnéd olvasni az ajánlót, akkor kattints ide.

 

 

Zeneajánló:
Thousand Foot Krutch - Falls Apart

2011.08.11. 18:03, Lexy

Üdv rossz idő, üdv rossz kedv...

"Sokáig álltam az eső áztatta utcát bámulva. Újra 12 éves kamasz voltam, aki órákig nézte az esőt. Ha az ember elég sokáig bámulja, kiürül a feje, nem gondol semmire, és a teste fokozatosan ellazul, megszabadul a világ valóságától. Az esőnek hipnotizáló ereje van." 

Sziasztok!
Most már teljesen biztos, hogy az idő nagyonis befolyásolja a hangulatomat. Tegnap jobb idő volt, sütött a nap, a kedvem is egész nap nagyon jó volt. Nevetgéltem, tele voltam energiával, stb. Ma meg... Reggeltől szinte folyamatosan szakad az eső, így a hangulatom is teljesen borongós. Egyszerűen semmihez sincs kedvem. Pedig tegnap megbeszéltük anyával, hogy elmegyünk shoppingolni meg mozizni, de ilyen szar időben nem indultunk el, mert nem láttuk értelmét. Komolyan mondom, legszívesebben egész nap bezárkóznék a szobámba és csak feküdnék, depis számokat hallgatva. És az a legrosszabb, hogy a hangulatom a többieket is nyomasztja, talán egy kicsit az ő kedvüket is elveszi. Pedig én nem akarom, hogy ez rájuk is befolyással legyen. Tényleg nem. Úgyhogy amennyire lehet, ma inkább egyedül vagyok. Nincs kedvem senkihez és semmihez. Viszont rengeteget goldolkodok. Mindenről. Jó dolgokról, rosszakról, a múltról, a jelenről, a jövőről. És sok dologra rájövök. Olyanokra, amik eddig fel sem tűntek. Na mindegy. Ezeket a gondolatokat még lehet, hogy papírra vetem valamilyen formában, mert nagyon kikívánkoznak. És ha ez megtörténik, ide is fel fog kerülni. Azért remélem, hamar elmúlik ez az időjárás, mert ez már nem állapot... Mondjuk ennek is megvannak az előnyei.
Zenehallgatás közben sikerült ihletet kapnom, úgyhogy megyek is írni. Utána meg szerintem megnézek valami vígjátékot, hátha jobb kedvem lesz tőle. És eszek egy kis csokit. Kellenek a boldogsághormonok :)
Igyekszem minél előbb hozni valami olvasnivalót, de inkább nem ígérek semmit. Akkor senki nem csalódik...


U.i. 1.: Elnézést kérek, hogyha valakinek esetleg elrontottam a kedvét a borús hangulatommal. Nem volt szándékos.
U.i. 2.: Készítettem néhány szettet, a téma ezúttal Japán volt. Akit érdekel, az kattintson értük a Bővebbenre. Egyik sem nagy grafikai munka, de azért remélem, valaki hasznát veszi.

Zeneajánló:
FM Static - Tonight: Mert most ez illik a hangulatomhoz.


 

2011.07.28. 16:43, Lexy
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human