Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Ahogy ígértem...

Sziasztok!
Hoztam nektek az új részt, remélem örültök neki. A véleményeket továbbra is várom :)

Forever Or Never:
36.rész - Csak a fogadás miatt?

 


Zeneajánló:
Beast - Beautiful : igazából a táncra figyeltem fel, mikor videókat lesegettem, aztán akkor már a zenébe is belehallgattam :)

2010.11.17. 22:35, Lexy

Új kinézet

Sziasztok!
Gondolom, nem vagytok olyan vakok, hogy nem vettétek észre az új dizit. Elég egyszerű, de azért talán nem lett olyan szörnyű. Majd örülnék néhány véleménynek.
Sajnálom, hogy nem hoztam új részt a hétvégén. Szombaton nem volt rá időm.  Jól sikerült a buli, későn értem haza. Vasárnap egész nap ágyban voltam és aludtam vagy filmet néztem, mivel rettentő fáradt voltam és a fejem is fájt.
Holnap át kell néznem a nyelvtan tételeket, mert csütörtökön dogát írunk. Elvileg már egyszer megtanultam és tudom, de majd kiderül. Ha időben végzek vele, akarok új részt hozni. Ha nem, akkor szerintem csütörtök vagy péntek délután lesz. Már inkább nem is ígérgetek.
A szalagavatóval sehol se tartunk. Se tánc, se műsor, se semmi. Én már nem tépem a számat, hogy álljunk neki. Teljesen felesleges -.-'
A tablónkat elkezdte megrajzolni a barátnőm, az első vázlatai alapján nagyon jól fog kinézni. A ruhánkról sae tudunk semmit, az ofő a szalagról se mondott semmi értelmeset. Magyarán eddig nullán vagyunk. Képzelem, milyen jó lesz majd minden...
Megint csak panaszkodok nektek. Pedig alapjában véve nem ilyen rosszak a napjaim, csak a szalagaatóval kapcsolatban az osztály nagy része hihetetlenül fel tud húzni... Na mindegy. Ez van.

Zeneajánló:
SuG - Vamp Vamp Vamp

2010.11.16. 18:44, Lexy

Helyzetjelentés

Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy egy újabb hetet éltem túl a suliban. Hosszú volt. A hét elejére már nem is emlékszem. Csak arra, hogy minden nap sokat tanultam, sokszor késő estig. Nyelvtanból nem feleltem a tételekből, de jövő héten az első nyolc tételbe belekérdez dogában. Matekból röpdogát írtunk. Rettenetesen örültem neki, mondhatom. Nincs komolyabb bajom a matekkkal, de ez a doga nehéz volt. Azért talán nem sikerült olyan szörnyűre. Pénteken töri tételekből értünk, én Athént kaptam. Szerencsém volt, mert azt tudtam a legjobban. Kiosztották az előző két töri dogát is és négyes lett mindkettő. Úgy örültem a fejemnek :D
Nemsokára indulok a fodrászhoz. Csak vágatok egy kicsit belőle. Este meg bulizni megyek. Muszáj kiengednem a fáradt gőzt, különben bekattanok. Nem is az a gond, hogy sokat kell tanulni. Hanem az, hogy mindenkinek egyszerrre kell minden. Na mindegy. Nem panaszkodok.
Ha hazajöttem a fodrásztól és lesz egy kis időm, hozok nektek új részt. Ha meg nem, akkor majd holnap, miután józanul és kipihentem felkeltem. :)

Zeneajánló:
Tokio Hotel - Spring nicht

2010.11.13. 10:56, Lexy

Emlékek és Forever Or Never

Sziasztok!
Sajnálom, hogy csúsztam, de itt van a novella második része, ami egyben a befejezés is. Örülnék pár véleménynek!

Emlékek  2.rész
Két tizenéves srác, egy édesanya és egy történet. Sandra elmeséli a fiainak, hogyan ismerkedett meg az apjukkal. Billel már az első pillanatban jól kijött, ám Tommal nem volt olyan könnyű a helyzet. Vajon kivel fonódott össze az egykori modell sorsa?

És meghoztam a sztorim legújabb részét is. Remélem tetszeni fog. Bocsánat, hogy ilyen sokat kellett várnotok rá.

Forever Or Never
35. rész - Sűrű program mindenkinek

 

 

Zeneajánló:
Mester Tamás ft. Shane 54 - Altass el

 Grafikákért katt a Bővebbenre >>

2010.11.06. 21:46, Lexy

Késés

Sziasztok!
Írtam egy jó hosszú bejegyzést, de nem mentette el. Úgyhogy most nagyon örülök :S  Nem fogom az egészet újra gépelni.  A lényeg: mostanában rettenetesen sokat tanultam. Sok stressz ért a szalagavató, a ballagás meg ugye a tanulás miatt is. Úgyhogy nagyon jól jött ez a szünet. Kár, hogy lassan megint kezdődik az egész.

Sajnálom, hogy eddig nem hoztam semmit. Kedden akartam, de elszállt a gépem. Tápegységet kellett cserélni, amit ma hozott a szerelő, mert csak ma jött meg. Most nincs türelmem gépelni, de holnap mindenképp akarok új részt hozni, meg a novella második felét is. Hamarosan dizi csere. Szerintem még a szünetben. Már gondolkodok rajt, hogy milyen legyen. Át kellen alakítanom pár dolgot az  oldalon, de ma se időm, se energiám nem volt. Majd talán holnap nekilátok.

A mai napom elég tartalmas volt. Reggel meglepően korán felkeltem XD  Apuval elmentünk vásárolni és megrendeltük az új ágyamat is. Hamarosan az is kész lesz. Majd dobok fel róla képet ide is :)

Hm... egy kicsit kuszának tűnik ez a bejegyzés. Na mindegy. Most így sikerült. Holnap jelentkezem. Puszi 

Zeneajánló:
Three Days Grace - Over and Over

2010.11.04. 21:27, Lexy

Sajnálom...

Sziasztok!
Annyira sajnálom, hogy már régóta még csak fel se néztem az oldalra. De sajnos rengeteget kell tanulnom, mivel ez az utolsó évem a suliban. És ha volt egy kis szabadidőm, akkor pihentem, filmet néztem vagy a barátaimmal voltam. Sajnálom. Remélem, megértitek. Amint lesz időm és energiám, felrakom a novella másik felét is. Igyekszem :)

Zeneajánló:
Change The World

2010.10.17. 16:28, Lexy

Csütörtök

Közeleg a hétvége :D

Sziasztok!
A mai napom elég fárasztó volt. Nulladikon majdnem elaludtam. A tanár csak mondta a magáét a reklámokról, legalábbis azt hiszem, arról beszélt, de a csoport nagy része nyitott szemmel aludt. Az első két órám német volt, megint érettségi feladatokat csináltunk. Ezek már nem voltak olyan nehezek, mint a tegnapi. Egy hét múlva dupla órán dogát is írunk ilyen érettségi feladatokból, állítólag a legkönnyebbekből. Majd kiderül. Szóval ez a két óra rendesen leszívta az agyam, mert eléggé koncentrálni kellett. Utána törim volt. A második világháborúról tanultunk, meg a következményeiről. Az eleje még érdekelt is, meg jól is magyarázott a tanárnő, de a végére nagyon ellapososodott a dolog. A padtársammal azon szórakoztunk, hogy ki találj a furább földrajzi neveket. A következő óra a csodálatos matek volt  -.-'  Alapjában véve nincs bajom a matekkal, de most nagyon untam, mert szinte végig a matematikai logikáról beszéltünk, ami szerintem elég könnyű, de pár ember nagyon nem tudja, és mivel jövő héten tz-t írunk, azt gyakoroltuk. Óra végére már szabályosan megfájdult a fejem attól, hogy az osztálytársaim milyen hülyeségeket össze tudnak hordani XD De azért jókat nevettem rajt. Az utolsó órám nyelvtan volt. Abból is elkezdünk egy tételt megbeszélni, óra végén meg gyakoroltuk a helyesírást. Mielőtt elkezdtük volna, megszólaltak a nyávogó emberek, hog azt minek csináljuk, meg hogy mekkora hülyeség. Akkor ti ne csináljátok és kész, csak ne nyávogjatok már! - Gondoltam magamban. Annyira elegem van az ilyenekből. Mostanában nagyon divat lett, hogy ha valakinek nem tetszik valami az osztályba, nyávog. Pedig semmit nem utálok jobban annál. Na mindegy. Agyilag annyira lefáratam arra, hogy már magamat felhúzni se volt energiám. Ha nekik úgy jó, akkor csak csinálják. Hazaértem, ettem, átrakodtam a táskámba a holnapi cuccaim és jöttem netezni.
Még mindig nem tudom, hogy holnap bemegyek-e az utolsó két órámra. Szerintem majd a pillanatnyi kedélyállapotomtól függ. Ha minden jól megy, holnap az új novella második részét is megkapjátok majd. Attól függ, hogy mikor érek haza és hogy mennyire leszek fáradt.
Szombaton meg shoppingolni megyünk a csajokkal. De jó lesz *.* Imádok velük vásárolni :)
Tegnap este elkezdtem megcsinálni az új dizit, szerintem a napokban be is fejezem. Valamikor a hétvégén vagy jövő héten már fel is került majd, amint lesz időm. 
 
Egy új novella tőlem, nektek. Egyben túl hosszú lett volna, úgyhogy két részre vettem és csak az elsőt gépeltem be. Holnap igyekszem hozni a másik felét. És, mint mindig, most is örülnék pár véleménynek :D

Emlékek
Két tizenéves srác, egy édesanya és egy történet. Sandra elmeséli a fiainak, hogyan ismerkedett meg az apjukkal. Billel már az első pillanatban jól kijött, ám Tommal nem volt olyan könnyű a helyzet. Vajon kivel fonódott össze az egykori modell sorsa?

~ 1.rész~

Zeneajánló:
SuG - 39 GalaxyZ

2010.10.07. 17:47, Lexy
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!