Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Az első sulis péntek :)

Sziasztok!
De régen írtam valamit értelmeset. Mintha ezer éve lett volna... Na, kezdjük a legfontosabbal. Először is: szeretnék nagyon boldog 21. szülinapot kívánni (utólag is) a két földre szállt angyalnak, akik a zenéjükkel boldogítanak. Azért így belegondolva elég durva, hogy 5 éve még csak értelnek kölykök voltak, ma meg már felnőtt férfiak. Hiába, csak úgy repül az idő.

Mit is mondhatnék még? Az első sulinap agyhalál volt. Az órarendem totál gáz. Ráadásul nagyon megszívtuk, mert szerdán 9-kor volt a tanévnyitó, csütörtökön meg már 7-re mehettem a suliba nulladikra. Elátkoztam mindenkit, aki összeállította az órarendet. A csütörtöki nap rémesen lassan telt, azt hittem, hogy sosem lesz vége. A mai nap már nem volt olyan húzós. Volt néhány új tanárral óránk, szóval nagyrészt csak beszélgettünk, ismerkedtünk.
Az elsősökről már így pár nap után lejött, hogy baromi nagyképűek és bunkók - tisztelet a kivételnek. Tegnap nagyon felhúztam magam rajtuk. Felmentem a sulikönyvtárba és voltak már ott jópáran elsős lányok. Megvártuk a tanárt, aztán mikor végre oda méltóztatott jönni és bejutottunk a könyvtárba, bevágott mindenki elé 3 szőke elsős csaj, akik csak úgy az égből pottyantak oda hirtelen. Azt hittem, megtépem őket. Ott vártam vagy negyed órát, minden bajom volt már, erre 3 elsős, akik pont akkor jöttek, mint a tanár, előre kerültek. Ehhez azért már pofa kell. Nem arról van szó, hogy én végzős vagyok és akkor előre kell engedni. Dehogyis! Ha előbb ott lettek volna, mint én, akkor rendben lett volna a dolog. De azért bunkón bevágni mindenki elé... Inkább befejezem, mert csak felhúzom magam rajt.

Rövidesen várható:

  • új Forver Or Never rész vagy részek
  • új novella
  • új grafikák
  • kritikák
  • a modulok további átalakítása
  • a "Pláza" modul befejezése

Csináltam nektek Tokio Hoteles szetteket (aláíráskép + avatar). Remélem, hasznát veszitek. Katt értük a Bővebbenre >>

A hétvégére mindenkinek kellemes pihenést kívánok. Fújjátok ki az első  "hét" fáradalmait. Én biztosan rengeteget fogok aludni. És ne felejtsétek el: ma 22:20-kor Vámpírnaplók az RTL-en.

Zeneajánló:
Kesha - Take It Off

 

2010.09.03. 20:35, Lexy

Vége a nyárnak...

Sziasztok!
Hát ez a nap is eljött, holnap kezdődik a suli. Néhány embernek ez talán jóhír, de nekem elég gyászos. Mondjuk abból a szempontból jó lesz a holnapi nap, hogy az ikrek 21 évesek lesznek.
A tegnapi napom nem volt túl. Reggel vagyis inkább délelőtt arra keltem, hogy szakad az eső és ugye tetőtéri ablaknál ez elég hangos volt. 1 körül elmentünk Linával a könyveiért és kiderült, hogy én is elhozhatom a könyveimet. Örültem neki, mert legalább nem kellett ma is mennem. Ott voltunk kb 1,5 -2 órát, mire mindent megkaptunk. Hazafelé bementünk az írószer boltba és vettünk még pár könyvborítót. Természetesen végig esett az eső és mire hazaértünk, már a kezünk is alig éreztük. Itthon aztán meglepetés ért, ugyanis megkaptam a novella író versenyen nyert hajpántomat is. Szeretném megköszönni a csajoknak!
A mai napom eddig egész jó volt. Egy csomót nevettünk a csajokkal, meg nyavajogtunk a sulikezdés miatt XD Az eső természetesen már reggel óta szakad és nem is nagyon akar elállni. Azért remélem, holnap nem ilyen rettentően jó időben kell mennem. 9-kor lesz a tavévnyitóm, úgyhogy szerencsére holnap még nem kell hajnalok hajnalán kelnem :)

Megtaláltam a gépemen a Twilightos avatarokat, úgyhogy ezeket fel is raktam a grafikához, de a Bővebbenben is megnézhetitek. A többi sajnos tényleg nincs meg :(

Csináltam nektek egy hátteret Miyaviról. Remélem, hasznát veszitek :)

 

2010.08.31. 17:44, Lexy

Az első legális italom :D

Sziasztok!
Hát ez a nap is eljött. Nagykorú lettem. Nem is tudom, hogy örüljek neki vagy ne. Végülis ez elég nagy szó azért. Tegnap köszöntött meg a családom, mondván, hogy ha este bulizni megyek, ki tudja, ma milyen állapotban leszek :D Sikerült alaposan meglepniük. A tortám gyönyörűszép  és nagyon finom. Emeletes oroszkrém, az alsó szinten arról voltak képek, ahogy felnőttem, az emeleten pedig Miyaviról és Tomról volt egy-egy kép. Az ajándékokat is tökre eltalálták - hiába, túl jól ismernek. 
Este 6-7 körül átjöttek a barátok, megköszöntöttek, kocintottunk egyet-kettőt. Mondjuk én már itthonról úgy indultam el, hogy megvolt a kellő alaphangulat. Aztán a kocsiban még ittunk némi pezsgőt - ami rettentő alattomos egy pia, mert csak később érzed a hatását - és az étteremben már zsibbadni kezdett a kezem. (Partizás előtt elmentünk kajálni.) Fél 11 körül elindultunk a klubba, arra már nagyjából kiment belőlünk az alkohol hatása. A kocsiban aztán megint ittunk valamit XD A klubban elég lapos volt a hangulat és alig voltak páran, mikor bementünk. Majdnem negyed óra kellett, mire valaki odajött hozzánk, hogy mégis mit iszunk. Rendeltünk piát meg üdítőt, iszogattunk egy kicsit. A pincér srác helyes volt, de baromi nagyképű. Aztán kezdtek gyülekezni az meberkék és végre normális zene is szólt. Éjfél után koccintottunk és megittam az első legális italom :D Sokat táncoltunk, beszélgettünk és hülyéskedtünk. Tök jól éreztem magam.
Ma meg elkezdtem áttölteni a képeket, amik nem jelentek meg az imagerz miatt és sík ideg lettem, mikor megláttam, hogy szinte minden saját készítésű avatarom oda volt feltöltve és most egy sincs meg, mert miután feltöltöttem, mindet letöröltem a gépről. De már nem tudok vele mit csinálni :(  Majd készítek helyettük másikat.
Már biztos észrevettétek, hogy átalakult a főmenü és a rám leginkább jellemző dolgok is helyet kaptak bent néhány szóban. Átalakítottam a Szerkesztő menüt, még nincs teljesen kész, majd ki lesz egészítve. Neki álltam a Pláza menünek is, de amíg nincs kész, addig nem teszem elérhetővé. Igyekszem még a suli előtt befejezni.

Zeneajánló:
LM.C - Space Wannabiez


Tegnap délelőtt készítettem nektek 3 avatart és 1 hátteret Miyaviról. Katt értük a Bővebbenre >>
 

2010.08.29. 13:53, Lexy

Péééénteeek

Sziasztok! Hm...mit is írjak? A tegnapi napom nem volt nagy szám. Délelőtt takarítottunk, délután meg szervezkedtem a bulival kapcsolatban. Este megnéztük Linával a Hajrá csajok 4-et és szinte már kívülről fújtuk az egészet :) Utána meg néztünk valami vámpíros filmet, ami állítólag horror volt, de mi inkább nevettünk rajt.
Ma délelőtt 11 körül keltem. Még mindig egy csomót alszok. Mondjuk addig kell kihasználni, hogy aludhatok, amíg nem kezdődik a suli. Három barátnőm is visszaírt, hogy nem jó neki a szombati party. Az egyiknek vasárnap délelőtt fotózása lesz, a másik Pesten van, a harmadik meg hétfőn vizsgázik, ezért szombaton tanárnál lesz. Sajnálom, hogy nem jönnek, de ez van. Sprite. Még két ember függőben van, a többi már fix. Azért remélem még visszajeleznek, hogy mi van.
Írtam egy új novellát, vagy egy órán keresztül ezt gépeltem. Remélem tetszeni fog nektek.

Wenn nichts mehr geht
A hullámok összecsapnak Tom feje fölött. Úgy érzi, az élete rémálommá vált. Végre igazán szerelmes, de a barátnője szakít vele és még a barátai sem hisznek az érzéseiben. Bizonyítnai akar, ezért határozott lépésre szánja el magát.

2010.08.27. 22:39, Lexy

Poénokban gazdag szerda

Sziasztok!
Ma hülyére röhögtem magam - már ha ez lehetséges :D Délelőtt elkísértem Ninát a könyvosztásra. Mondtuk, hogy nyolcadikos könyvek kellenek, erre a fickó megkérdezte, hogy  "Mindketten nyolcadikosok vagytok, ugye?" Azt hittem, pofánröhögöm. Mondtam neki, hogy én már jópár éve kimaradtam. Az egy-két év múlva talán még jól is fog jönni, hogy fiatalabbnak néznek, de most egyszerűen nevetséges volt. Na mindegy.
Aztán anyuval megnéztünk egy filmet, a címe Vámpír szívás. Hát az totál kész volt. Úgy röhögtem, hogy azt hittem, bepisilek. Szerintem érdemes nektek is megnézni.
Sajnálom, hogy nem tudtam előbb jönni ma, de sok dolgom volt. Elmentünk a könyvekért, vettünk borítót, hazajöttünk, bekötöttük a könyveket, felporszívóztunk... És vasárnap itt a szülinapom is, szóval a bulival kapcsolatban is szervezkedtem.

Itt az új rész....
Forever Or Never

29.rész - Fontos vagy

 

 

Zeneajánló:
Nevada Tan - Vorbei

 

2010.08.25. 20:44, Lexy

Elkészült *.*

Sziasztok! Felkerült az új dizi. Nekem baromira tetszik, jók a színek és a képek is.  Remélem a ti tetszéseteket is elnyeri. Holnap, vagyis már ma, hozok rendes frisset is, de most már nagyon fáradt vagyok, csak az új dizit akartam kiírni.

 


Rövidesen várható:

  • új Forever Or Never rész   *kész*
  • új novella   *kész*
  • a modulok kisebb átalakítása
  • képek áttöltése imagerzről, mert már megint nem jó :S

Zeneajánló:
30 Seconds To Mars - Closet To The Edge

2010.08.25. 00:07, Lexy

Új nap, új friss :)

Sziasztok! Megint itt vagyok és boldogítalak titeket :D Csütörtökön tök jól sikerült a grillezés. Finom volt a kaja és jól is éreztem magam. Egy csomót dumáltunk meg nevettünk.
A tegnapi nap fura volt. Az egész azzal kezdődött, hogy azt hittem, tök jó idő lesz, hétágra sütni fog a nap, stb. (mert ugye az időjárás-jelentés is ezt mondta), ehhez képest nem volt olyan meleg. Aztán meg valahogy úgy alapból se volt túl sok kedvem. De végülis elvoltam. Este megnézük a csajokkal a Made in Hungariát, amin rengeteget nevettünk. Utána meg a Csak szex és más semmi volt. Na azon is nagyon kész voltam. A tüzijátékot a tvben néztem, szerintem szép volt.
A mai napom is punnyadt egy kicsit. Fáradt vagyok, ami nagyon-nagyon furcsa, mert sokat aludtam. Mondjuk mostanában eléggé ilyen vagyok. Mindegy. Ma mondjuk tényleg bejött az időjósóknak a strandidő, mert dög meleg van. Szinte folyamatosan iszok. Hamarosan suli. Pfff.... Fogalmam sem volt, hogy mikor lesz a tanévnyitó, de kiderült, hogy 9-kor. Legalább nem kell korán kelnem.


És itt az új rész is....
Forever Or Never
28.rész - Nem kell mindig együtt lennünk

 

Zeneajánló:
Adam Lambert - If I Had You

És örömmel jelentem, hogy kaptam egy oklevelet is. Nagyon szépen köszönöm, Alexiel  :)

 

2010.08.21. 16:54, Lexy
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!