Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Újra itthon :)

Sziasztok!
Hazajöttem a nyaralásból, kellőképp kipihentem magam és akaratomon kívül le is barnultam.
Ejtenék pár szót a nyaralásról, de nem mennék bele minden részletbe. Namármost... adott volt 3 lány, 6 fiú, 3 nap szülők nélkül és töménytelen mennyiségű pia. Azt hiszem, el lehet képzelni a dolgot. Hihetetlenül jól sikerült, nagyon sokat nevettünk meg ökörködtünk. Az első nap kapásból egy nagy poénnal kezdődött. Két kocsival mentünk le a nyaralóba, kb. másfél órás eltéréssel. Mire mi odaértünk és felhívtuk az előttünk érkezőket, hogy jöjjenek ki az utcára, mert nem tudtuk, hogy pontosan melyik házhoz kell mennünk, arra ők kinyögték, hogy azt hitték, később érünk oda és bementek a kocsmába. Naná, hogy mind fiúk voltak :D Nagy nehezen aztán odataláltunk, mindenki megjött és kipakoltunk. A srácok összeszerelték a laptopot a hangfalakkal, aztán be is izzitották. Megittuk a welcome drinket, aztán go a strandra. Egész estig ott voltunk, utána meg a szálláson kártyáztunk, dumáltunk meg iszogattunk. A második napunk durvára sikerült, tekintve, hogy miután letudtuk a strandolást, délután visszamentünk a szállásra, mert jött a tulaj a bérleti díjért, és mi meg nekiálltunk gulyást főzni. Egyetlen egy fiú segített nekünk a dolgok előkészítésében, a többi hátul tüzet gyújtott meg sörözött. Úgyhogy miközben hámoztuk a zöldségeket meg daraboltuk, előkerült a tequila meg a pezsgő. Gyorsan jó hangulat lett, aztán a fényképezőt is előkaptuk :D Lényeg a lényeg... Az egyik csaj már egy kis pezsgő, meg négy tequila után alig tudott beszélni, pedig ő bizonygatta, hogy bírja a tequilát. Na mindegy. A legjobb barátnőmmel meg a Gergővel, aki segített a főzésben, még bőven ittunk utána. Lecsúszott még jópár tequila, gintonic, meg vodkanarancs, mire megéreztük a hatást :D Pár óra múlva kész lett a gulyás, ami inkább pestipaprikás lett, mert a fiúk túl korán tették bele a krumplit és elfőtt. De még így is nagyon jó lett. Kajálás után mindenki lefürdött, dumáltunk még, aztán elindultunk discoba. Volt aki csak a partra ment le, meg volt aki a szálláson maradt. Úgyhogy végülis lementünk bulizni mi hárman lányok, meg két fiú. Oltári nagy buli volt, tiszta tömegnyomorral, nyomulós pasikkal (akik még csak nem is néztek jól ki), balesetekkel (mindkét barátnőmet leöntötték piával), és egy csomó ismerőssel. Vasárnap józanodtunk délelőtt. Én szerencsére nem voltam másnapos, pedig rohadt sokat ittam :D Délután iszogattunk, strandoltunk, este meg lementünk a partra. A srácok csocsóztak meg a játékteremben szórakoztak, mi meg leültünk a csajokkal dumálni.


A társaságban mindenki szingli volt, egyedül én voltam ugye a barátommal. Az egyik srác elég hamar a tudtomra adta, hogy bejövök neki. És a poén az volt, hogy ő is bejött nekem, nem is kicsit. Mikor első nap megláttam, ránéztem a barátnőmre és mondtam neki, hogy itt még bajok lesznek, ő meg csak vigyorgott. Elég sokat dumáltam ezzel a sráccal és nagyon jófej volt, meg tök poénos. Mindig odafigyelt rám, akkor is, ha a barátom nem. Második nap, mikor a gulyást főztük, a barátom elég korán lefeküdt a vacsi után, mert fájt a feje. Ez a srác meg mondta, hogy felmegy a szobájukba és kiül az erkélyre és engem is hívott, hogy dumáljunk. A barátnőm úgyis a fenti fürdőbe ment zuhanyozni, szóval ő is jött velünk, a másik csaj meg olyan részeg volt, hogy azt se tudta mi van, de nem lehetett levakarni, szóval ő is jött. Leültünk négyen az erkélyen, dumálgattunk, aztán a barátnőm elment fürdeni. Szóval hárman maradtunk és eldumálgattunk. A másik csaj, akármi volt, mindig közbeszólt. Egyértelmű volt, hogy neki is bejön a srác, akit nevezzünk mondjuk A-nak. Csak mert nem akarok neveket használni. Szóval A nem foglalkozott a csajszival nagyon, kicsit vele is dumálgatott, de egyértelműen én érdekeltem. Aztán odajött pár haverja a nyaralóhoz, ő meg lement hozzájuk pár percre. A másik lány addig végig azt dumálta nekem, hogy neki annyira bejön A, meg hogy A ma este meg fogja dugni őt. Elég szánalmas volt, főleg, hogy teljesen összefüggéstelenül, totál lelassítva beszélt -.-'  Na mindegy. Én kimentem a mosdóba és mikor mentem vissza az erkélyre, A pont onnan jött befelé, mert közben feljött a poharáért. Az erkélyajtóban álltunk meg, hülyéskedtünk azzal a jobbra-balra-lépkedek-hogy-kikerüljem-a-másikat dologgal, aztán hirtelen megfogta a derekam és lassan felém hajolt. Tudtam, hogy meg akar csókolni, mégsem tettem ellene semmit. Hogy miért nem? Mondhatnám azt, hogy a bennem lévő nem kevés alkohol miatt, vagy azt, hogy kiba.szottul bejött nekem. Jól esett, hogy mikor a barátom nem figyel rám, ő akkor is figyelmes velem és érdeklődik. Végül nem csókolt meg, mert a csaj az erkélyről elkezdte hátulról rángatni.
Így utólag belegondolva azt hiszem, jobb is, hogy nem tette meg, mert csak még jobban összezavart volna. Mert A tipikusan az a pasi, aki tudja magáról, hogy jól néz ki és ezt ki is használja. Nem hiszem, hogy bármi komolyat is akart volna. Beszélgettem a barátnőmmel, mert aznap este vele aludtam és elmeséltem neki mindent. Ő tisztában volt azzal is, hogy én még nem vagyok szerelmes a barátomba és hogy nem is ragaszkodok hozzá annyira, mint talán kellene. Tudta, hogy már eszembe jutott egyszer a szakítás, de úgy gondoltam, nem kapkodom el, hátha kialakulnak lassan az érzelmek. És miután ezt a majdnem-csókot is elmeséltem neki, meg azt, hogy tulajdonképpen gondolkodás nélkül megcsaltam volna ezzel a csókkal a barátom, jól kibeszéltük a pasikat :D
A reggeli ébresztők viccesek voltak. Kaptunk hidegvizeset, meg olyant is, mikor a fazekat a fakanállal ütötték. :D
Pénteken karneválra megyek a barátnőmmel és valószínűleg ott lesz A is. Egy kicsit tartok tőle, mert én nem akarom megcsalni a barátom egy csókkal sem. De majd  összeszedem magam és nem engedek neki.


Azt hiszem ez a bejegyzés néhol elég zavarosra sikeredett, de talán érthető.
A héten még mindenképp hozok új részeket, illetve grafikát is. Valamint be akarom fejezni a Pláza menüt, de nem tudom, sikerül-e. Majd kiderül. Át kellene néznem minden modult, illetve amit lehet, azt frissíteni. Ajjajj, de sok melóm lesz...

Zeneajánló:
Gringo Sztár - Télen-nyáron nyár: mert nyaralás alatt  sokszor hallgattuk :D

Találtam egy cikket a cápatámadásokról és a végén írtak pár tanácsot, hogy mit tegyünk a támadás elkerülésére.

Mit tegyünk a cápatámadás elkerülésére?

  • Lehetőleg társsal vagy társakkal ússzunk, az óvatos cápák kisebb valószínűséggel közelítenek meg egy csoportot.
  • Ne ússzunk rossz látási viszonyok között, hajnalban vagy alkonyatkor, illetve zavaros vízben. A cápák főleg a látásukra hagyatkoznak a zsákmányszerzésnél, és rossz látási körülmények között zsákmánynak nézhetnek bennünket.
  • Ne viseljünk csillogó holmikat, ékszert, feltűnő színű ruházatot, mert az odavonzhatja a cápákat.
  • Cápa láttán igyekezzünk megőrizni a hidegvérünket, mert a szabálytalan, kapálózó mozgás felkeltheti a cápa figyelmét.
  • Ne próbáljuk meg elhessegetni vagy más módon fenyegetni a cápát, mert ez agresszívvá teheti őt, és csak mi húzhatjuk a rövidebbet.
  • Próbáljunk szemkontaktust tartani a támadóval, ez gyakran visszatartja őt a támadástól. Ne fordítsunk hátat a cápának, mert ez támadásra ösztönözheti.

Tök jó, hogy ezt így leírják, de kérdem én, hogy melyik ember bírja megőrizni a hidegvérét, ha meglát egy cápát? Mert én biztos nem lennék képes rá.

Ha szeretnéd elolvasni a teljes cikket, kattints ide>>

2011.08.24. 21:20, Lexy Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!