Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Happy BDay :)

Boldog szülinapot kívánok a GazettE énekesének, Rukinak :) Remélem, rendesen megünneplik ezt a kerek szülinapot.

"Arra gondoltam, hogy ő egy pokolian stílusos rocker és hogy nagyon érdekes lenne egy bandában lenni vele… Viszont néha tényleg az idegeidre megy. Különböző zenekarban voltunk akkoriban és azt terveztük, hogy együtt megyünk haza. De elfelejtette. " - Reita első benyomása Rukiról

2012.02.01. 19:40, Lexy

Day 3 & Day 4

" A bosszú nevetséges. Az egyetlen dolog, amit nyerhetsz vele, káosz és pillanatnyi őrjöngés. Amikora függöny legördül, már semmi sem marad." - Sebastian


Sziasztok!
Ismét itt vagyok, döntsétek el ti, hogy örültök-e neki. Az oldal új kinézetet kapott, ami a Ciel & Sebastian nevet viseli. Már régóta terveztem, hogy csinálok róluk egyet, mert nagy kedvencem az anime. A kommenteknek nagyon örülnék :)
Most sajnos nincs időm normális bejegyzést írni, mert hamarosan indulnom kell a fodrászhoz, de még a napokban mindenképpen írok majd, és szeretnék új részt is hozni nektek. Az ajánlókat sem felejtettem ám el, csak még nem volt időm megírni. Pedig annyi minden lenne...

Day 3: A legjobban túlbecsült J-Rock banda.
Ezt, hogy őszinte legyek, teljesen hülyeségnek tartom. Nyilván mindenki megdolgozott azért, hogy ott legyen, ahol. Úgyhogy ide nem írok senkit :D

Day 4: A legjobban alábecsült J-Rock banda.
Na, ez ugyanolyan hülyeség, mint a másik. Attól, hogy valakit esetleg kevesebben hallgatnak, vagy kevesebben szeretik őket, még nem feltétlenül alábecsülve. Ide se írok senkit :D

Így legalább letudtam egyben ezt a kettőt :P

Zeneajánló:
One Ok Rock - Liar

 

2012.02.01. 15:10, Lexy

Day 2

"Egyszer minden véget ér, még te is, de tudom, ha felnézek az égre, egy bizonyos csillag, ami erősebb fénnyel ragyog, mint a többi, az te vagy, mert újjászülettél, hogy mindig is emlékezhessek rád…"
 

Sziasztok!
Végre van időm meg energiám írni egy rendes bejegyzést, úgyhogy essünk is neki :D Azt hiszem, nektek még nem említettem, hogy a jog vizsgám nem sikerült elsőre. Ki is akadtam tőle. Nem azért, mert nem sikerült elsőre. Hanem azért, mert voltak olyan pofátlan emberek, akik agyba-főbe puskáztak, és ők ötöst meg négyest kaptak. Én meg, aki tanultam és tudtam is a dolgokat, meg becsületes voltam, megbuktam. De meg is beszéltük a többiekkel, hogy tuti nem olvasott el több mint 150 vizsgalapot az óraadónk. És hogy ezt miből gondoltuk? Ő a megyei főügyész, és a két tömbösített óránk alkalmával nem egyszer elmondta, hogy neki jobb dolga is lenne, mint nekünk órát tartani. És olyan elfoglalt, hogy még vizsgáztatni se jött be. Rohadt érdekes, hogy minden elfoglaltsága ellenére 2 és fél nap alatt ki lettek javítva a vizsgafeladatok. Na mindegy, van ez így meg még lesz is szerintem. Szóval hétfőn volt a javítóvizsgám és csak durván 30an voltunk. Jóval nehezebb volt, mint az első és paráztam is rendesen, hogy sikerült-e vajon. Aztán tegnap végre kiderült, hogy igen, meglett. És jobban sikerült, mint ahogy gondoltam. Hétfőn megvettem a januári Mondot is. Volt bent jónéhány cikk, ami érdekelt, de végülis főként a Gazette cikk miatt vettem meg. Gondolom sokan voltak így ezzel. :)
Az órarendem is szépen alakulgat, kezdik feltenni az órák időpontjait. Mondjuk egy ütközésem már most van, de az másoknak is van, szóval nem én vettem fel rosszul. Majd megoldják valahogy.
Úgy néz ki, jövő héten megyek egy újság szerkesztőségébe a nyári gyakorlatom miatt. Megbeszélni a részleteket meg ilyesmi. Majd kíváncsi leszek, hogy mit mondanak.
Még két hétig itthon vagyok, aztán újra suli. Várom is, meg nem is. Az az igazság, hogy itthon nem sok minden történik. De nincs kedvem megint a hajtáshoz. De ez van.
Nem tudom, ki tudja, meg ki nem, de jún.5-én Screw koncert lesz Pesten. Nem mondanám, hogy nagyon belemerültem a témába, mert egyszerűen nincs rá időm, de amennyire ismerem őket, meg a munkáikat, az határozottan tetszik. Úgyhogy megfordult a fejemben, hogy el kéne mennem rá. Majd még meglátjuk.
A mai napom kész káosz volt. Az este valamiért nagyon rosszul aludtam, össze-vissza mocorogtam, meg állandóan megriadtam, aztán meg nem tudtam visszaaludni és csak lesegettem. Úgyhogy max.3-4 órát aludhattam. Felkeltem, benyomtam egy nagy bögre kávét, hogy ne aludjak be rögtön, aztán elmentem apuval bevásárolni. De ott is tök figyelmetlen voltam, nagyon szét voltam esve. Úgyhogy mikor hazaértünk megittam még egy bögre kávét. Utána egy ideig még rohadt fáradtnak éreztem magam, de aztán azóta is pörgök. Mondjuk így majd érdekes lesz az alvás, de az még úgyis odébb van.
Beszéltem ma az egyik barátnőmmel és megbeszéltük, hogy ha elkezdődik a suli, elmegyünk bulizni, mert már jó régen voltunk. Kell egy kis kikapcsolódás.
A  napokban majd igyekszem összehozni valami új dizit, mert valahogy tökre nincs az a télies hangulatom, amit ez a mostani design áraszt - legalábbis szerintem olyan a hangulata.

Hoztam nektek két új részt. Nem túl sok, de azért valami. Jó olvasást és a kommenteknek most is örülnék természetesen :)


"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."
Harmincadik rész

Harmincegyedik rész

 

Day 2: Legkevésbé kedvelt J-Rock banda
Sokat gondolkodtam rajta, hogy ki kerüljön ide, de azt hiszem, az Ayabie lesz az. Le kell szögeznem, hogy nem ismerem őket túlságosan, de amit eddig hallottam tőlük, attól nem voltam elájulva.

Zeneajánló:
Akanishi Jin - Sun Burns Down: szerelem volt első hallásra ♥

2012.01.21. 20:43, Lexy

Happy BDay :)

Boldog szülinapot kívánok a GazettE gitárosának, Aoinak :)

Holnapra tervezek egy hosszabb blogbejegyzést és új részt is, valamint a jrock kihívás 2.napjához is keresek valamit, mert most már arra sincs energiám. Oyasumi :)

2012.01.20. 22:46, Lexy

Day 1

"Ha Ruki hangja lenne a sarki fény, mi lennénk mögötte a csillagok." - Aoi, the GazettE
 

Sziasztok!
A múltkor írtam, hogy az istennek se akar sikerülni a tárgyfelvétel. Na, végülis nagy nehézségek árán, de még aznap meg lett oldva a probléma, szóval felvettem a tárgyaimat :D
Idő közben az is kiderült, hogy az LM.C koncertre 6900 Ft lesz a jegy. Komolyan el kéne mennem rá. Majd még meggondolom. Meg kell néznem, hogy az már a vizsgaidőszakra esik-e vagy még nem. De tényleg menni szeretnék.
Ma ritka rossz hangulatom van, fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka. Egyszerűen semmihez sincs kedvem. Legszívesebben bebújtam volna a takaróm alá és elő sem jöttem volna. De persze ez nem így működik. Olyan nyomasztó érzésem van egész nap. Mintha titkon tudnám, hogy történni fog valami rossz. Remélem, csak beképzelem az egészet és nem lesz semmi. Ritka, mikor rossz a kedvem, de ilyenkor nagyon szar. Ma valahogy olyan egyedül érzem magam. Pedig nem vagyok egyedül, de mégis úgy érzem. Na mindegy. Befejezem a depizést. Nem akarom a ti kedveteket is elrontani.
Hozni akarok nektek majd filmajánlókat, mert mióta itthon vagyok, elég sok filmet meg sorozatot néztem. De nem volt még időm egy normális ajánlót összerakni. Összecsapott munkát meg nem akarok.
Mostanában mindenki - legalábbis elég sokan - ezt a 30 napos dalkihívást csinálja. Én találtam egy 30 napos jrock kihívást. Úgy döntöttem, hogy nekiállok annak :)

Day 1: Kedvenc J-Rock bandád.
Mivel bandáról van szó, ide mindenképp a the GazettE kerül. Sokan úgy gondolják, hogy túlértékelik őket, de én már az első pillanattól imádom őket. Tetszik a zene iránti hihetetlen szenvedélyük.

2012.01.12. 18:02, Lexy

Sweet LoveJuice

"Légy önmagad! Jobb egy fura embernek lenni, mint valakinek, aki nem is Te vagy." - Reita, The Gazette

Sziasztok!
Megpróbáltam felvenni ma a tárgyaimat, de az a qrva Neptun szarakodik, és valamiért nem akarja kilistázni a tárgyaimat. Sikerült jól felhúznom magam vele, úgyhogy most otthagytam a francba, majd később még próbálkozom. Aztán ha sehogy sem akar sikerülni, akkor jövő héten bemegyek a suliba és intézkedek. Hogy egy kicsit lenyugtassam magam, kitöltöttem egy tesztet. Ha valakit érdekel, elolvashatja:
Hetedik teszt - Mindenből egy kicsi 2.

Zeneajánló:
Akanishi Jin - LoveJuice

2012.01.10. 15:16, Lexy

Az első 2012-ben :)

"Az évszakok változnak, akár csak a városok. Emberek jönnek és emberek mennek, de megnyugtató érzés tudni, hogy akiket szeretünk, mindig a szívünkben lesznek, vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, csak pár órányi repülőútra."

 

Sziasztok!
Végre sor kerül a 2012-es év első bejegyzésére is :) Tudom, hogy nagyon eltűntem és sajnálom is. De 6-án volt a jog vizsgám, úgyhogy múlt héten arra tanultam. Tényleg, nektek még nem is mondtam, hogy a kommunikáció vizsgám is sikerült, hál' istennek.
Szombat délelőtt sok dolgom volt, délután meg nem voltam itthon. Anyával elvittük a Lináékat koncertre, mi meg vásárolgattunk, utána meg beültünk moziba, hogy teljen az idő. Nem volt sok választék, végül a Jack és Jill mellett döntöttünk. Nem volt rossz, mert rengeteget lehet rajt nevetni, de ez inkább azok közé a filmek közé tartozik szerintem, amit otthon megnézel, de pénzt nem érdemes kiadni érte. Na mindegy. Tegnap meg nem éreztem magam valami fényesen, nem tudom, mi volt velem.
Képzeljétek, ma meg kiderült, hogy csak február 6-án kezdünk a suliban, úgyhogy egy héttel tovább itthon leszek :) Örül a fejem :D Nem nagyon tudok mit írni, mert nem történik velem semmi érdekes.  Oh, jut eszembe. Nem tudom, ki tudja meg ki nem, vagy hogy kit érdekel, de mindenestre megosztom veletek, hogy május 17-én Peste jön az LM.C, akik nagy kedvenceim. Szándékomban áll elmenni és megnézni őket, mert az előző koncertjükön sem voltam, sajnos. Úgyhogy ha esetleg valaki találkozni akar velem, az majd tud, ha minden összejön :D Azon kívül még egy Plunklock koncertre terveztem menni márciusban, de majd meglátjuk. Attól függ, milyen előadók jönnek majd még. Aztán ha sok kedvenc lesz, akkor felállítok egy rangsort :D
Az időjárás is tök durva. Annak ellenére, hogy tél van, eddig csak egyszer esett a hó, még decemberben, de akkor is csak kb fél óráig, úgyhogy semmi nem maradt belőle. Amikor itthon vagyok, akkor persze nincs hó. Remélem, akkor se lesz, ha már suliba járok...

Tudom, hogy új részt is régen hoztam már, úgyhogy most kapásból kettőt is kaptok. Tudom, hogy csekély mennyiség, de talán egy kicsit kárpótol titeket :) Jó olvasást!"Én csak írom, de te magad vagy a dallam."
Huszonnyolcadik rész
Huszonkilencedik rész

 


Zeneajánló:
LM.C - Let Me Crazy!

2012.01.09. 22:47, Lexy
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human