Reggeli kávé

Szia!
Örülök, hogy ide tévedtél. A lexyvampire névre keresztelt honlapom 2009.12.24-óta üzemel, jelenleg a How to get away with murder névre hallgató,  34.rucijába bújtatva. Az oldal tartalma és dizije mind Lexy munkája. Nincs más dolgod, mint körülnézni és máskor is visszajönni!
Jó nézelődést!

 

 
Táncoló galaxis


Live fast, die young!

Lexy, 22, barna haj, kék szem, piercingek, vidám, nagyszájú, spontán, őszinte, rajzol, könyvmoly, Árnyvadász, Exo, Miyavi, the GazettE, Akanishi Jin, anime, manga, dorama, Japán, Hamburg, fantasy, zene, buli, film, shopping, eper, kávé, West duo, koncertek

blog  {a bejegyzések lakhelye
Lexy  {a bloggerina bemutatkozik
történetek  {irodalmi próbálkozásaim
lexyvampire  {az oldal dolgai
vendégkönyv  {a mondanivalódnak
reklámkönyv  {a reklám helye

 

 
Csillagok dala

Véleményed kulturált módon fejtsd ki! ~ Ne itt reklámozz! Arra ott a reklámkönyv. ~ Ha valamelyik szabályt megszeged, törlöm az üzenetet!
 

 
Messzi álmaim

Tennivalók, vennivalók:
koncerteket dvdre kiírni
anyának szülinapi ajándékot venni
filmeket dvdre kiírni
videót megcsinálni
pénzt átutalni


 

Írnivalók:
Csontváros könyvkritika
Nők, akik inspirálnak
Cover - kedvenc dalfeldolgozásaim
Kedvenc bloggereim
Könyv vs. film
Tippek az egyetemhez

 

 
Szárnyaló idő


Dec. 31. - Líra kupon
Jan. 2. - JKV határidő
Jan. 5. - Első munkanap
Jan. 23. - Nina szalagavató
Jan. 29. - HTGAWM
Febr. 10. - Anya névnap
Febr. 14. - Bálint névnap
Febr. 14. - SOWK premier

 

 
Suttogó érzések

Jelenleg nézett:
Anime:
    ● La Corda d'Oro Blue Sky 7. rész
    ● Kamigami no Asobi 7. rész
    ● Haikyuu!! 7. rész
    ● Black Bullet 7.rész
    ● Karneval 3.rész
    ● Chihayafuru 2.évad 4.rész
    ● Hakuouki 3.évad 2.rész
    ● Maoyuu Maou Yuusha 2.rész 
    ● Zettai Karen Children: The
       Unlimited 2.rész

Dorama:
    ● Fated to love you 18. rész
    ● Fondant Garden 13.rész

Sorozat:
    ● How to get away with murder 9.rész
    ● Supernatural 6.évad 1.rész
    ● The Vampire Diaries 5.évad 13.rész
    ● The Originals 1.évad 14.rész
    ● New Girl 2.évad 10.rész

 

Jelenleg olvasott:
Könyv:
    ● Higasino Keigo: X - A gyilkos ismeretlen

Manga:
    ● Takarai Rihito: Seven Days
    ● Hino Matsuri: Vampire Knight
    ● Sato Zakuri: Mairunovich
    ● Hazuki Kanae: Sukitte Ii Na Yo
    ● Watanabe Ayu: L-DK
    ● Aihara Miki: Hot Gimmick
    ● Nicky Lee: The One 27.fejezet

 

 
Könnycseppek az esőben 

Szünetel: niky16 Pflore

 
Te énekelsz nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van egy dal a lelkemben

Problémák?

Sziasztok!
Ahogy tegnap ígértem, hoztam nektek új részt, de az előzőekkel ellentétben most csak egyet. Jó olvasást hozzá! Véleményeknek nagyon örülnék :)
Forever Or Never:
52.rész - "Hol van az a Tom...?"

Nagyon ki voltam akadva, mert feljövök az oldalra és látom, hogy nincs se fejléc, se háttér. Mondom most mi a franc van? Többször is megpróbáltam újra felrakni, de nem volt jó. Nem tudom, hogy mi baja. Tényleg baromi mérges voltam, mert tegnap este, mikor itt kínlódtam vele, még nem volt semmi baja. De ahogy nézegettem a honlapokat, többnek se jött be. Nem tudom, hogy ez csak nálam van így, vagy másnál is. Valaki légyszi írja meg, hogy neki jó-e. 

Mi történt ma velem? Semmi érdekes. A szokásosnál korábban keltem fel, mert csörgött a mobilom és felkeltett :D Délelőtt takarítottam meg segítettem anyunak. Ebéd után meg nekiálltam tanulni. Szerencsére nem volt sok. Mikor végeztem, mentem hajt mosni. Utána meg jöttem netezni. Holnap nem tudom, hogy mikor érek haza és azt se, hogy mennyit kell tanulnom. Ha lesz időm, megint teszek fel részt.

Zeneajánló:
The Gazette - Filth in the Beauty

2010.12.05. 19:37, Lexy

Új kinézet

Sziasztok!
Gondolom mindenki észrevette, hogy új dizi került fel. Ezt most sötétebb lett, mint az előzőek. Kékes, mert szeretem a kéket. És Reita, mert imádom :) Nekem nagyon tetszik, remélem, nektek is fog.

Tudom, hogy elmúlt pár napban nem jelentkeztem. Sajnálom, nem volt időm. Szerdán lett volna ugye a novellaelemző verseny, de a nagy hó miatt nem tudtunk elmenni. A tanárnő viszont elintézte nekünk, hogy csütörtökön a suliban megírjuk. Mi csak aznap tudtuk meg, a 3.óra után. A versenyről csak annyit, hogy elvileg 3 órán keresztül lehetett dolgozni, ennek mi kb a felét használtuk fel. A novella hosszú volt és nagyon nehezen érthető. Igazából egyikünk sem értette a lényegét. Két oldal elemzést írtam róla, de annak nagy része csak belemagyarázás volt. Majd kiderül, hogy mi lett volna jó. Pénteken meg nyílt napon voltam az NYME-n. Nekem tökre tetszett. Mondjuk ide is elég nehéz bejutni, mert magas pontszámok kellenek. Hétfőn több tárgyból is írok dogát, holnap még tanulnom kell rájuk. Juhúúú :S
Új részt holnap szeretnék hozni, majd meglátjuk, sikerül-e. És ismét csak köszönöm a kommenteket. Örültem nekik. És már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok szólni az utolsó részekhez.

Zeneajánló:
The GazettE - Reila

2010.12.04. 23:47, Lexy

Szívás a hó

Sziasztok!
Tudjátok, hogy ezt a mai napot hogy megszívtam a hó miatt? De még mielőtt elmondanám, hogy miért is, írok egy kicsit a tegnapról. Hét órám volt, szóval kettőkor végeztem volna a suliban. Az egész nap egy nagy punnyadás volt. Csak untuk a fejüket, meg ásítoztunk, mert mindenki tök fáradt volt. Kicsengettek a hetedik óráról, ami német volt, (itt megjegyezném, hogy "Ki volt az a hülye a hetedikbe érettségi tárgyat tett be, ráadásul tesi után?") és megvártuk a magyar tanárt a többi versenyessel. Megbeszéltünk 5 novellát, hogy mi hogyan elemeznénk. Meg lettünk dícsérve, mert jókat mondtunk :) 2 órán keresztül ott gyakoroltunk. Ma meg úgy volt, hogy csak az első 4 órán kell bent lennünk, utána haza mehetünk kajálni és mehetünk a buszra. Erre reggel elkezdett esni a hó. Akkor még úgy voltam vele, hogy ha nem esik sok, akkor nem lesz gáz. De egész délelőtt esett és nem akart elállni. Megbeszéltük a tanárnővel, hogy ő előbb bemegy busszal, mert amúgy is dolga van és majd hív minket, hogy tudunk-e menni. Harmadik óra után, aztán hívott is engem, hogy ne menjünk, mert nagyon rossz az út, és tutira késne a busz, meg elkésnénk a versenyről is, úgyhogy maradjunk nyugodtan a suliban. Tökre örültem neki :S Mert hát készültünk, meg minden, meg még órára is beülhettem. Juhúúú :( Mindegy. Ez van. Szerencsére marketingből nem írtunk. Nem tanultam rá, mert úgy volt, hogy nem leszek rajt, úgyhogy tuti egyes lett volna.
Mondjuk (előre gondolkodva) még az is jó kérdés, hogy pénteken nyakig érő hóban hogy fogok nyílt napra menni?


Forever Or Never:

50.rész - Szeretlek
51.rész - A titok nem titok többé

 

Zeneajánló:
Miyavi - Torture : jelenleg ez az egyik kedvencem :)

Megtaláltam a jrock horoszkópom :) Ha valakit esetleg érdekel, itt elolvashatja.

2010.12.01. 16:16, Lexy

Itt a tél....

Sziasztok!
Nem tudom, mi van velem, hogy mostanában négyesével, ötösével hozom a részeket, de megint megörvendeztetlek titeket néhánnyal. Köszönöm a kommenteket, nagyon jól esett. Örülök, hogy azért vannak néhányan, akik írnak véleményt. De nem tudom, hogy azért csak ők írnak kommentet, mert csak ők olvassák a történetemet, vagy mert csak ők mernek írni. Más is nyugodtan írhat, nem harapok :D

Forever Or Never:
46.rész - Bízom benned
47.rész - Kérdezz, felelek
48.rész - Kanbuli vs. randi
49.rész - "Mondjam neki vagy ne?"

Most már bátran kijelenthetem, hogy megjött a tél.Tegnap délután elkezdett esni a hó és egész este esett. Reggelre a tetőtéri ablakok teljesen havasak voltak. Aztán a sok hó miatt , legalábbis szerintem, volt valami gáz a vezetékekkel és délelőtt 11-ig nem volt áram a fél városban. Ha még nem említettem volna, egy viszonylag kis városban élek. A lényeg az, hogy a méteres havon átmászva, nagy nehezen eljutottam a sulihoz, és legnagyobb örömömre ott se volt áram, szóval nem volt fűtés se. Az első két órát végigfagyoskodtuk, a harmadikból meg csak húsz perc lett megtartva. Tudjátok milyen jó volt infón fejben Accessezni? Annyira élveztem, de tényleg  -.-'  10:10-kor elengedtek minket, és mikor a Linával hazafelé jöttem, már ügyködtek valamit az áramon. Végülis meg lett csinálva. Az egyik osztálytársam mondta, hogy hajnali kettőkör felébredt és lámpát akart kapcsolni, de már akkor nem volt áram. Na jó, asszem ezt inkább nem ragozom tovább.
Mivel elmaradt az utolsó három óránk, nem írtunk matekból meg marketingből. A matekot szerintem holnap megírjuk, marketing meg szerdán lesz. Azt majd írhatjuk az infó doga, meg a marketing gyak doga után. De jóóóó :D A novellaelemző versenyre is elvileg ma lett volna felkészítőm, de át lett téve holnapra. Mondjuk ha leszakad a méteres hó, megmondom a tanárnőnek, hogy nem megyek el, mert nem fogok arra várni, hogy jön-e busz vagy nem, meg hogy mennyit késik. Tetszik, vagy nem, ez lesz. Már megint sokat pofázok, mi? Tudom, tudom, de ha egyszer rám jön a szófo.sás, nem tudom könnyen befejezni.
Holnap későn jövök haza. Ha lesz energiám, megint hozok részeket, de nem ígérem. Jobb, ha nem élitek bele magatok és majd pozitívan csalódtok.
Jut eszembe... Ezt még muszáj elmondanom. Reggel mentünk a Linával a suliba és mindenhol belógtak a havas ágak a járda fölé. Mondtam is neki 3-szor, 4-szer, hogy tuti, hogy a fejemre vagy a nyakamba fog esni egy adag hó majd. Aztán később mondom neki, hogy inkább nem vészmadárkodok, mert a végén még tényleg jó a hó. És abban a pillanatban, ahogy ezt kimondtam, a nyakamba szakadt az egyik ágról a hó. Kínomban nem tudntam mást csinálni, csak röhögni. Azért elég vicces volt :D Na... most úgy hirtelen ennyi jutott eszembe. Puszi mindenkinek.

Zeneajánló:
Puskás Peti - Léggömb

2010.11.29. 16:20, Lexy

Majdnem hóesés...

Sziasztok!
Végre ismét itt vagyok. Most hirtelen nem is tudom, hogy mit írjak. Hoztam nektek új részeket. Remélem örültök neki. Köszi a kommenteket :) Még tíz rész van ebből a történetből a végéig. Papíron már meg van, hamarosan felkerül majd mind. Dolgozom már egy új történeten, utána ez fog felkerülni az oldalra. Ja igen... és pár kommentnek most is örülnék :D 

Forever Or Never:
42.rész - Legyetek jók
43.rész - Köszönöm, hogy bízol bennem
44.rész - Mi a diagnózis, dr.úr?
45.rész - A hazugság újabb hazugságot szül

Mit történt velem mostanában? Hm... A suli még mindig stresszes. Sokat kell tanulni, ezért sokszor hulla fáradtan fekszem le, másnak reggel pedig kelhetek korán. Tegnap megkaptam a közgáz dogám, kettes lett. Baromira örültem neki. Mondjuk nem számítottam jobbra, mert reggel ötkor keltem, hogy legalább egy órát tanulni tudjak rá, de tök fáradtan kicsit nehéz volt. Meg ráadásul nem is munkafüzetből tett be feladatokat a tanár, ahogy szokott. De az azért egy kicsit nyugtat, hogy mindenkinek szar lett és hogy nem ebből érettségizek. A német tételekből ötösre feleltem csütörtökön. A szalagavatós szülői egy katasztrófa volt. Mindkét osztályból ott voltak a szülők, de a másik osztályból egy pár szülő nagyon bunkó volt. Most legalább tudom, hogy honnan örökölt a gyerek. Tök nagy vita lett az egészből, de végül anyu és a barátnőm anyukája segítségével sikerült lerendezni a dolgot. Nekem is volt mit örökölni XD
Múlt péntken tök jó volt az NYME nyílt nap. A suli is nagyon tetszett, a képzés is profi. Majd még eldől, hogy oda megyek-e.
Közben a magyar tanárom benevezett egy novellaelemző versenyre. Mondatam neki, hogy én meg a novellaelemzés két külön fogalmon, de azt mondta, hogy menni fog az nekem. Majd kiderül.
Jövő héten megint csak négy napot leszek suliban, mert pénteken nyílt napra megyek. De jóóó XD Eyg csomó dogára kell tanulnom. Ez a szar a végzős évben. A héten lett volna szalagavatós hip-hop táncpróbám, de a csaj, aki a koreográfiát betanítaná, ba.szott suliba jönni. Állítólag tök szarul van. Érdekes, hogy pont aznap lett nagyon rosszul, de mindegy. Én megmondtam, hogy kiszállok ebből a táncból. Nem fogok én azon gondolkodni, hogy mennyire égünk be, mert nem próbálunk  rendesen.  Úgyis táncolok ezen kívül még 3-ban. Na mindegy. Nem húzom fel magam megint egy ilyen hülyeség miatt.
Tegnap este esett a hó. Azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Mert a havat szeretem, de a hideget meg utálom. Érdekes, mi? Nekem a hóról valahogy mindig az jut az eszembe, hogy a legjobb a meleg szobából nézni, ahogy esik. Reggelre mondjuk semmi nem maradt az egészből.

Zeneajánló:
Rihanna - Only Girl (In The World)

2010.11.27. 21:48, Lexy

Pillantás...

Sziasztok!
Volt egy kis időm, gondoltam, felnézek. Még élek, de a mai nap után már alig. Korán keltem, tételeket kellett tanulnom, aztán meg anyuval elmentem a szülőire és sikerült felhúznom az agyam a sok hülyén -.-' Most nem részletezném, de majd legközelebb kifejtem.
Köszönöm a kommentet Szilvíínek. Örülök, hogy mindig írsz nekem. Holnap sokat kell tanulnom, de ha nem leszek túl nyúzott, este hozok új részt.
És most itt nálam is premitál a Tokio Hotel új dala, a Hurricanes and Suns. Én egyenesen imádom :)

Zeneajánló:
Tokio Hotel - Hurricanes and Suns

A dalszövegért katt a Bővebbenre >>

2010.11.23. 21:52, Lexy

Meglepetés

Sziasztok!
Ma valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon jó kedvem van, úgyhogy gondoltam megleplek titeket egy kis aprósággal. Jó olvasást és a véleményeket továbbra is várom :)

Forever Or Never:
37.rész - Rossz hatással vagyunk egymásra
38.rész - Gyerekes és meggondolatlan
39.rész - Mi a baj?
40.rész - Mi folyik itt?
41.rész - A szöktetés
 

Zeneajánló:
Beast - Beast Is The B2ST

2010.11.18. 15:48, Lexy
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!